Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Aanbieding: 8x Margriet voor slechts €15,-

aanbieding-margriet.jpg

Met Margriet op de mat ben je elke donderdag verzekerd van veel leesplezier. Van bijzondere interviews tot inspiratie voor een leuk leven: er valt altijd wel wat te lezen. Voor wie benieuwd is naar de voordelen van een abonnement op Margriet, hebben we nu een fijne actie: twee maanden Margriet voor maar €15,-.

Het is nu mogelijk om een abonnement af te sluiten op Margriet, waarbij je dezelfde voordelen ervaart als een abonnee, maar die na twee maanden stopt. Lees hier meer over de aanbieding.

Perfect cadeau

Met een abonnement van twee maanden op Margriet heb je veel plezier zónder dat je ergens lang aan vast zit. Een perfect cadeau dus voor de zuster die jou zo goed verzorgt heeft, de vriendin die je in deze moeilijke tijden heeft gesteund of om jezelf iets te geven als beloning. In Margriet komen de meest uiteenlopende onderwerpen voorbij waardoor er altijd iets te lezen valt dat jij interessant vindt. Met columns van onder andere Anita Witzier tot ontroerende interviews, verhalen en tips over kleding, boeken en beauty.

Aanbieding Margriet abonnement

Met het voordelige abonnement betaal je voor twee maanden maar €15,- in plaats van €34,32. In deze twee maanden krijg je acht magazines op de mat én profiteer je van de voordelen als abonnee, zoals gratis digitaal lezen. Eenvoudig opzegbaar en als je de smaak te pakken hebt, zijn er andere voordelige abonnementen waarmee je langer plezier hebt. Zoals 54x Margriet (12 maanden) voor maar €16,95 of 108x Margriet (24 maanden) voor lang leesplezier.

Inclusief digitaal lezen

Margriet lees je overal dankzij de app Tijdschrift.nl. Met een druk op de knop lees jij jouw favoriete tijdschrift gewoon op het beeldscherm van je telefoon of laptop. Of je nu de hele dag onderweg bent, iets wilt teruglezen of als je dochter het tijdschrift heeft ingepikt: Margriet is altijd binnen handbereik. Fijne bijkomstigheid: voor alle abonnee’s is deze app dus gratis!

Aanbieding

Ook interessant