Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

9x onmisbare apps voor de feestdagen

stres-kerst.jpg

De feestdagen komen er weer aan. Dat betekent een heleboel gezelligheid, maar ook geregel. Denk aan surprises maken, cadeaus kopen, diners plannen en boodschappen doen. Deze handige apps gaan je helpen!

Apps voor de feestdagen

Met deze appjes op je telefoon heb je geen excuus om onvoorbereid de feestdagen in te gaan. Verras je kinderen met een telefoontje van Sinterklaas, bereid het perfecte kerstmenu voor met assistentie van Albert Heijn, tel online af naar het nieuwe jaar én ga onbezorgd de feestdagen tegemoet.

App 1: Bellen met Sinterklaas

Met dit appje kun je je kinderen in contact brengen met Sinterklaas. Je kunt de sint jou laten bellen, je kunt een voicemail inspreken en een sms-gesprek voeren met Sinterklaas zelf. Leuk om pakjesavond mee in te luiden.

Kijk ook op: Bel met Sint

App 2: SinterklaasRadio 

Met deze app luister je naar leuke sinterklaasmuziek vanaf je telefoon en geniet je van een aantal piet-dj’s die dagelijks de muziek verzorgen.

Naar SinterklaasRadio

App 3: Lootjes trekken

Met dit tooltje kun je makkelijk lootjes trekken zonder dat iedereen aanwezig hoeft te zijn of dat je het risico loopt dat iemand zijn eigen lootje trekt. Het enige wat je hoeft te doen, is namen invoeren. Iedereen die meedoet, ontvangt een mail met de uitkomst. Zo is het discreet, foutloos en kun je het lootje ook niet kwijtraken.

 App 4: Aftellen naar kerst

Deze gratis app laat je precies zien hoeveel tijd je nog hebt voordat het kerst is en welke taken je nog moet of kunt uitvoeren.  Zoals: wanneer moeten de kerstkaarten op de bus? En: is het al tijd om het kerstdiner te plannen?

App 5: Kerstradio

Om lekker in kerststemming te komen, kun je via Kerst Radio op meer dan vijftig radiostations kerstliedjes luisteren. Of je nu van rock houdt of juist van traditionele liedjes: deze app maakt het je wel heel makkelijk.

App 6: Xmas Organizer

De Engelse app Xmas Organizer helpt je bij het organiseren van al je kerstcadeaus. Je kunt er je budget in bijhouden of cadeautjes later aan iemand toewijzen.

App 7: App Appie met kerst

Als je WhatsApp hebt geïnstalleerd, kun je op 24, 25 en 26 december van tien uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds berichten naar Albert Heijn sturen als je hulp nodig hebt met je kerstdiner. Handig als je wilt weten waarom die ene cake niet gaar wordt of hoe je stoofpeertjes verwarmt.

App 8: Smulweb

Smulweb is  een database van meer dan 350.000 recepten. Je kunt de app gebruiken om recepten te vinden voor kerst, boodschappenlijstjes te maken en recepten te delen via mail, Facebook en Twitter.

App 9: Aftellen naar 2017

In deze gratis app kun je met een live wallpaper aftellen tot 2017. Zo kun je tot het nieuwe jaar je telefoon voorzien van een aftelklok.

Deze negen apps zijn getest door Telefoonhouderwinkel.nl, specialist in Brodit-houders.

Dit is ook erg handig:

Lees ook: 

De beste artikelen gratis ontvangen in je mailbox? Word lid van de Margriet nieuwsbrief.

 

Ook interessant