Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

68-jarige blogger Suzi Grant bewijst dat stijl geen leeftijdsgrens heeft

suzigrant.jpg

Naarmate je ouder wordt pas je vaak je kledingstijl aan. Je kleedt je anders en laat misschien ook wel sommige passies varen. Wat verschrikkelijk jammer, je leeftijd is tenslotte maar een getal. 68-jarige blogger Suzi Grant bewijst met haar blog Alternative Ageing  dat stijl tijdloos is.

Toen Suzi Grant in 2014 haar blog startte, was dat voor haar niet alleen een manier om haar passie voor mode te delen. Ze wilde met haar platform ook andere 50-plussers inspireren en helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden. Vrouwen moeten genieten van het leven en hun leeftijd omarmen, vindt Suzi. Waarom zou je op oudere leeftijd geen stijl kunnen hebben, plezier maken of avonturen beleven? Hier zit volgens de blogger helemaal geen leeftijdsgrens aan vast.

Een bericht gedeeld door Alternative Ageing (@alternativeageing) op

Beste versie van jezelf

Suzi voelde zich genegeerd, omdat ze ouder was dan andere modebloggers. Maar de laatste jaren is grijs haar zo’n trend geworden, dat ze meer zelfvertrouwen kreeg. “Ik voel me niet meer zo onzichtbaar, zoals toen ik vijftig was, en zo zou jij je ook niet moeten voelen,” schrijft ze op haar blog. Suzi moedigt haar volgers aan om de beste versie van zichzelf te zijn.

Alternative Ageing

Suzi deelt talloze modetips, gezondheidsadviezen, recepten en video’s op haar blog. Door de jaren heen heeft ze bijna veertienduizend volgers gekregen op Instagram en bijna zesduizend op Facebook. Suzi bewijst dat bloggen niet alleen voor jonge meiden is.

Bron | The Independent
Beeld | Alternative Ageing

Lees ook eens

Bekijk ook

Lifehack: zo verwijder je in een handomdraai glitternagellak van je nagels!

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant