5x leuke Instagram accounts Lifestyle - Margriet
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

5x leuke Instagram accounts

Er zijn een hoop leuke Instagram accounts te vinden. Maar welke zijn het nou écht waard om te volgen? Margriet selecteerde 5 leuke en originele accounts waar je blij van wordt. Psst. Volg je Margriet al op Instagram? Klik hier om ons te volgen! 

Mirrosme is het Instagram account van een creatief Noors meisje. Ze heeft al veel followers verdient door haar originele raam – en spiegeltekeningen waar ze zelf deel uit maakt. Het lijkt zo simpel, maar wat is het leuk! Ze plaatst elke week een foto.

I have this thing with floors is een Nederlands account dat vol staat met inspirerende vloeren en leuke schoenen. Op de account worden de mooiste foto’s van Instagrammers over de hele wereld verzameld! Gebruik de hashtag #ihavethisthingwithfloors bij jouw eigen vloer foto en  wie weet staat jouw thing with floors straks wel op dit account!

Idafrosk is het account van de 30-jarge Noorse Ida. Zij maakt van elk bordje eten een kunstwerk. Volgens haar hoort eten leuk, creatief en kleurrijk te zijn en dat probeert ze met de hele wereld te delen op Instagram.  Sinds kort ligt haar boek ‘Leik med maten’ in de winkel.

Biddy the hedgedog  is het 3-jarig egeltje dat de wereld rond reist. Zijn baasje neem Biddy overal mee naar toe en maakt op elke unieke plek een foto van de egel. Er wordt dan ook ongeveer 2 keer per week een foto geplaatst van Biddy.

Rafaelmantesso  is het acount van een man die na zijn scheiding besloot een Instagram account aan zijn hond te wijden. Dat lukt hem aardig goed! Elke dag plaatst hij een creatieve foto waarin zijn hond de hoofdrol speelt.

Ook interessant