Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

4x de leukste markten

markten-jpg.jpg

Lekker struinen en zoeken naar leuke hebbedingetjes? Bezoek eens een markt! Markten bieden een grote verscheidenheid aan producten. Stoffen, eten, drinken, hebbedingen, planten, sieraden, meubels en noem maar op! Margriet.nl zet 4 leuke markten voor u op een rij!

markten.jpgAlbert Cuypmarkt
De Albert Cuypmarkt in Amsterdam is de drukste markt van Nederland en naar verluidt zelfs de grootste dagmarkt van Europa. De straat en markt zijn vernoemd naar de 17e eeuwse kunstschilder Albert Cuyp. Het aanbod van de markt is zeer divers. Traditionele groenten, fruit, vis, kleding en zelfs fototoestellen. U vindt de Albert Cuypstraat tussen de Ferdinand Bolstraat en de Van Woustraat in De Pijp in het Stadsdeel Amsterdam Oud-Zuid.
www.albertcuypmarkt.com

De Bazaar
De Bazaar in Beverwijk is de plek waar uiteenlopende culturen naast elkaar samenkomen. Elk weekend vindt u hier meer dan 3000 kramen verdeeld over verschillende soorten markten. U vindt hier een grote verscheidenheid aan producten, van eten tot kleding en van elektronische apparatuur tot meubels. Weer of geen weer, u kunt deze markt het hele jaar door bezoeken. De vele kramen zijn gehuisvest in verschillende hallen. Hoor de artiesten en marktkooplui, ruik de overheerlijke geuren van tropische specerijen en gerechten en geniet van de unieke sfeer van de Bazaar.
www.debazaar.nl

De Dappermarkt
In het leuke, oude Amsterdam midden in stadsdeel Oost-Watergraafsmeer vindt u de Dappermarkt. Naast de Albert Cuypmarkt ook een erg druk bezochte markt in Amsterdam. Zes dagen per week beiden meer dan 250 marktkramen plaats aan ruim 160 marktondernemers. Deze gezellige multiculturele markt is meer dan een toeristenmarkt. Bijna iedere dag is het aanbod anders en omvat een wereldwijd assortiment in food en non-food.
www.dappermarkt.eu

Brocante markten
Speuren, ontdekken en genieten. Bent u op zoek naar mooie brocante meubels, winkels, webshops en ideeën? Brocante fauteuils, oude meubels om op te knappen en de leukste brocante markten verzameld.
www.allesbrocante.nl

Bron: Eropuit.nl

Ook interessant