Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

3x leuk om te doen in de meivakantie

meivakantie-tips.jpg

Vervelen tijdens de meivakantie hoeft echt niet. Er is zo veel leuks te doen! Trek de natuur in, ga lekker samen naar de bioscoop of breng met de kids een bezoekje aan de grootste speeltuin van Europa!

Fiets4Daagse Hoorn

Het is het seizoen van bloeiende fruitbomen en tulpenvelden. En hoe geniet je daar beter van dan op de fiets? Ga gezellig mee met de Fiets4Daagse Hoorn. Je kunt kiezen uit een tocht van 25, 45 of 75 kilometer. Daarnaast vindt op zaterdag 2 en zondag 3 mei ook de HalveFiets4Daagse plaats, speciaal bedoeld voor de recreatieve fietser en families met kinderen. Hierbij kun je kiezen uit 25 of 45 kilometer. Deelnemers krijgen op vertoon van hun stempelkaart korting bij diverse musea.
Wanneer: zaterdag 2 mei t/m dinsdag 5 mei
Kijk voor meer informatie op www.fiets4daagsehoorn.nl

Vincent van Gogh – A New Way of Seeing

Pathé Art brengt kunst naar de bioscopen! Ze laten internationale topexposities zien, op een creatieve manier gefilmd. Nu is dat Vincent van Gogh – A New Way of Seeing. De afgelopen maanden waren al films te zien over de Hermitage, de Vaticaanse musea en tentoonstellingen van Vermeer, Matisse, Manet en Munch. De komende maanden staan, behalve Van Gogh, nog exposities op het filmprogramma met werken van Rembrandt en de impressionisten.
Wanneer: zondag 26 april om 11.00 uur Pathé Tuschinski (Amsterdam), Buitenhof (Den Haag), Amersfoort, Breda, Groningen, Haarlem, Tilburg en Utrecht), donderdag 30 april om 21.00 uur in Pathé City in Amsterdam

Linnaeshof in Bennebroek

Een leuk uitje met kinderen is Linnaeshof in Bennebroek, de grootste speeltuin van Europa. Met ruim 350 speeltoestellen en attracties is het een paradijs voor kinderen. Er zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair zijn het elf meter hoge Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren, het Pioniersdorp, de Zandfabriek, de Wortelberg en waterspeeltuin De Oase.
Openingstijden: 25 maart t/m 27 september: 10.00 tot 18 uur. 3, 4, 10, 11 en 17 t/m 25 oktober: 10.00 tot 17.00 uur.

Wat ga jij doen in de meivakantie?

Ook interessant