Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

3 redenen om wél een verjaardagskaart te sturen

3-redenen-om-wel-een-verjaardagskaart-te-sturen.png

– In samenwerking met PostNL –

Oké het is snel en makkelijk om iemand via Facebook te feliciteren met zijn verjaardag – en zeker ook attent – maar of het nou speciaal is.. Een brievenbus vol met kaartjes is toch veel leuker? Daarom de beste redenen om iemand een verjaardagskaart te sturen. 

Persoonlijke boodschap

Het versturen van een kaartje is een teken dat iemand attent is geweest, aan je heeft gedacht en de moeite heeft genomen om een kaartje uit te zoeken en er een persoonlijk berichtje op te schrijven. Dat wordt altijd gewaardeerd. Bovendien voel je je ook nog eens extra jarig als er verjaardagskaartjes op de deurmat vallen. Bij elke kaart ben je weer benieuwd wie de afzender is.

Een kaartje blijft hangen

Als je een verjaardagskaartje ontvangt van iemand waarvan je het niet zo snel verwacht, blijft die persoon – en dus ook het kaartje – hangen. Zo stuurt Annemiek (34) vaak een verjaardagskaart naar vrienden die ze niet meer zo vaak ziet. “Hun verjaardag is dan een mooi moment om ze even te laten weten dat ik aan ze denk.”

Veel verjaardagskaarten worden ook bewaard – of als het een heel bijzonder kaartje is – zelfs ingelijst. Hoe leuk is het als dat met jouw gestuurde kaartje gebeurt? Bijvoorbeeld vanwege de mooie tekst die je erop hebt gezet of vanwege de prachtige illustratie.

‘Juist door vrienden die je niet meer zo vaak ziet een verjaardagskaart te sturen, laat je zien dat je wel aan ze denkt.’

kaart-postnl

Maak je eigen postzegels

Wat is een verjaardag zonder kaartjes op de deurmat? Niks leukers dan een kleurrijke of gekke verjaardagskaart bij de post. Neem een kijkje op postnl.nl/verjaardag en vindt inspiratie om je kaartje nog leuker en persoonlijker te maken. En wil je er zeker van zijn dat je altijd genoeg postzegels in huis hebt? Bestel ze eenvoudig op postkantoor.nl. Van postzegels met Nederlandse Iconen tot postzegels met Van Gogh. Daarnaast kun je ook persoonlijke postzegels maken. Handig!

TIP: Zorg ervoor dat je altijd een voorraad kaarten en postzegels in huis hebt als je eens onverwacht iemand een kaart wilt sturen. Want door iemand op een onverwacht moment verrassen met post, is een klein gebaar met een groots effect.

Ook interessant