null Beeld

2, 3, 8, 9, 10, 15, 16, 24, 29 en 30 juni – Workshop styling en make-up advies met miss Etam!

Op 2, 3, 8, 9, 10, 15, 16, 24, 29 en 30 juni vonden er workshops plaats bij Miss Etam waarbij Margriet-lezeressen styling- en make-up advies kregen. Ronald Maasakkers (make-up) en Jolanda Oskam (styling) zorgden samen met Miss Etam voor 10 ontzettend geslaagde dagen waarbij ze veel Margriet-lezeressen mochten laten stralen! Het was een groot succes. Hieronder vind je eens sfeerimpressie.

Verslag van de dagen

Veel blij maar ook verbaasde gezichten hebben Ronald, Jolanda en Miss Etam voorbij zien komen tijdens de styling en make-up workshop in samenwerking met Miss Etam. Tijdens deze workshop werden Margriet-lezeressen geadviseerd hoe ze met behulp van kleding en make-up mooi zichzelf konden zijn. Het thema van de workshops was dan ook 'Mooi jezelf zijn'. De dag werd gestart met een presentatie van Jolanda, waarin de ene na de andere tip voorbij kwam. Naast deze handige tips werden de nieuwste trends verteld. De focus tijdens deze presentatie lag op het vinden van jouw persoonlijke stijl. Na de presentatie was het tijd om aan de slag te gaan. Door middel van het maken van moodboards werd er gezocht naar de persoonlijke stijl van de lezeressen. Er werd heel wat afgeknipt en geplakt en er kwamen mooie moodboards voorbij! Vervolgens kwam Jolanda bij alle deelnemers langs om de moodboards te bespreken en op basis van deze moodboards werden de dames voorzien van advies en tips. Het passen kon hierna beginnen, dit resulteerde in een gezellig middag kleding passen. Vele dames durfden uit hun comfort zone te stappen en ontdekten op deze manier nieuwe stijlen. De look werd afgemaakt door een prachtige make-up van Ronald. Ook hierbij werden de dames geadviseerd over het aanbrengen van de juiste make-up op de juiste manier. Het was enorm leuk om te zien dat veel van de dames met een grote lach, en een aantal in hun nieuwe look, de deur uit liepen. Dames bedankt voor jullie enthousiasme en vrolijkheid!

Sfeerimpressie

Klik op de foto's voor een grote versie

Algemene foto's

2 juni - Breda

3 juni - Naaldwijk

8 juni - Goes

9 juni -Maastricht

10 juni - Apeldoorn

15 juni - Venlo

16 juni - Haarlem

24 juni - Heerenveen

29 juni - Doetinchem

View on Flipagram

30 juni - Arnhem

Foto('s) volgen nog

Redactie Margriet
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden