null Beeld

16 juni – Workshop bloempotcreatie maken inclusief rondleiding bij Capi Europe met Green Your Day!

16 juni was het zover, de workshop bloempotcreatie maken in samenwerking met Green Your Day vond plaats. In de middag kwamen alle deelnemers bijeen op een unieke locatie, namelijk bij Capi Europe in Tilbug. Een sfeerimpressie van deze dag vind je hieronder.

Verslag van de dag

null Beeld

In de middag werden alle dames vrolijk ontvangen door Romeo Sommers van Green Your Day met koffie, thee of ander drinken en gebak. Het was meteen al een gezellige boel. Na een welkomst woordje werd er gestart met een rondleiding. De workshop vond namelijk op een unieke locatie plaats: bij Capi Europe in Tilburg. Hier worden duurzame bloempotten gemaakt van kunststof met de uitstraling van natuursteen onder de naam ‘Tutch’. Normaal wordt hier niemand toegelaten, foto's en filmpjes maken was tijdens deze rondleiding dan ook verboden. Na de rondleiding, waarin men kon zien hoe de duurzame potten worden gemaakt, was het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Onder begeleiding van Romeo gingen de dames aan de slag met een originele bloempotcreatie in een Tutch! Romeo had hiervoor een ruim assortiment van kleurrijke planten van Florensis meegenomen. Hierdoor konden de deelnemers al hun creativiteit kwijt. Met een beetje hulp van Romeo wisten alle deelnemers de meest mooie en creatieve bloempotcreaties te maken. Na afloop van de middag gingen alle dames dan ook met een prachtige, zomerse bloempotcreatie én met de herinnering aan een gezellige dag naar huis.

Sfeerimpressie

Klik op de foto voor een grotere versie

Green Your Day

Green Your Day is een inspiratieplatform met een grote, trouwe community. Groenstylist en trendwatcher Romeo Sommers wil Nederland groener maken en doet dat onder meer met inspirerende filmpjes waarin hij laat zien hoe je zelf mooie dingen kunt maken met bloemen en groen. Want iedereen heeft groene vingers, is zijn stellige overtuiging.

Terug naar de Margriet Happy Days Kalender.

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden