Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

10 dingen waar je blij van wordt!

dikke-knuffel.png

Klein geluk is misschien wel het grootst van allemaal. Kleine fijne dingen die je makkelijk over het hoofd ziet, maar waar je wel eventjes heel blij van wordt. Zoals…

Een opgeruimd huis

Je ziet er in eerste instantie als een berg tegenop, maar als eenmaal alles spik en span is, en je ontspannen op de bank ligt, dan kan het grote genieten beginnen. Je huis is schoon! Bovendien zorgt een schoon en opgeruimd huis ook nog eens voor rust in het hoofd. Twee vliegen in één klap! 

Vrolijke nagels

Een fijne kleur op je nagels vrolijkt niet alleen je outfit op, je wordt er zelf ook heel happy van! Hieronder de nieuwste kleuren uit de nagellakcollectie van Essie, te koop bij o.a. Etos en DA voor € 9,99.

Theezakjes met spreuken

Wist je dat ieder theezakje van Yogi Tea (verkrijgbaar bij o.a. De Tuinen) een inspirerende spreuk bevat? Je dag kan niet vrolijker beginnen! 

Een dikke knuffel

Hoe vaak geef jij iemand een dikke knuffel? Je wordt er meteen blij van, dus reden genoeg om het vaker te doen. Al helemaal als je zelf een dikke knuffel krijgt natuurlijk.

dikke-knuffel

Een wandeling in de natuur

Lekker buiten in de natuur is niet alleen gezond voor ons, het maakt ons ook kalmer en daardoor gelukkiger. Kijk tijdens een wandeling goed om je heen en de geluksmomentjes vliegen je om de oren.

Mooie herinneringen

Wil je iedere dag met een lach beginnen? Hang dan in je huis – op een prominente plek – een memoboard met foto’s waaraan je goede herinneringen bewaart. Als je je maar even down voelt, loop je naar deze plek en er verschijnt meteen een lach op je gezicht.

mooie-herinneringen

Nieuwe kleuren in huis

Je kunt instant gelukkig worden van een nieuwe kleur op de muur. Waar wacht je nog op? Pak die verfkwast en verf die muur in een kleur waar je blij van wordt! Of fleur je huis op met nieuwe accessoires. 

Schoon beddengoed

Als de was in de lente weer buiten kan drogen, willen we het liefst iedere dag ons bed verschonen. Want wat is er nou heerlijker om ’s avonds onder een schoon dekbed te kruipen?

wasgoed-buitenTijdschriften

Als je favoriete tijdschrift weer op de mat ligt… Dat betekent een momentje voor jezelf in het verschiet. Kopje thee of koffie, verstand op nul en heerlijk lezen.  

Kleine dieren

Of het nou een puppy, een lammetje of een aapje is… Kleine dieren maken ons intens blij.

kittens

Waar word jij blij van?  Deze week staat Margriet in het teken van Happy! Heb jij ‘m al in huis? Zo niet, bestel ‘m dan hier snel los! 

Ook interessant