null Beeld

Zomerhoroscoop: Weegschaal

Weegschaal - 23-9 t/m 22-1: Veranderingen 
op het werk zijn meestal gunstig, 
ook al houd je 
er niet echt van

Werk en geld Die financiële zaken die wat ingewikkeld waren, worden nu duidelijker en vaak zelfs opgelost. Er zit weer groei in en dat geeft meer ruimte. Veranderingen op het werk zijn meestal gunstig, ook al houd je er niet echt van. Het blijft moeilijk om de balans te vinden tussen je thuisbasis en je carrière, maar het is echt niet onmogelijk. Zij die daar de kans voor hebben, doen vaak vrijwilligerswerk of kiezen voor werk dat in dienst staat van een groter geheel, zoals een vereniging, school of groot bedrijf.

Liefde en vriendschap In het verleden ging je misschien wat te snel mee in de mening van de ander, maar nu durf je meestal wel goed je grenzen aan te geven. Dat zorgt wel voor een verschuiving binnen bestaande vriendschappen, waardoor het tijd is om wat nieuwe contacten te leggen. Deze zomer ontstaan die vaak vanzelf en later kunnen die dan uitgroeien tot meer. Ook in een liefdesrelatie is meer gelijk-waardigheid ontstaan en dat vind je wel zo prettig. Ruzie is niets voor jou, maar je wilt wel je onafhankelijkheid bewaren. Heb je eenmaal door hoe je dat doet, dan verloopt de relatie intens, maar harmonieus.

Vakantie Je wilt dit jaar eens echt iets anders en niet weer hetzelfde soort vakantie. Hoewel je de uitgaves goed in het oog houdt, zit een reisje naar het buitenland er vaak wel in. Dat hoeft helemaal niet lang te zijn, want een stedentrip kan je ook wel bekoren. Een bezoek aan bezienswaardigheden, zoals een museum, die voor schoolgaande kinderen boeiend zijn, passen daar vaak wel in. Zelf houd je ook van kunst, architectuur en natuurschoon.

Waar je gelukkig van wordt Een harmonieuze omgeving zonder spanningen, dat geeft je een goed gevoel. Je vindt het heerlijk om in de watten te worden gelegd en wat extra luxe is ook wel wat voor je. Als je dan ook nog wat leuke outfits in je koffer hebt, is het helemáál top. De relaties met de mensen om je heen zijn ook belangrijk voor je. Als je ziet dat iedereen het naar z’n zin heeft, voel je je zelf ook prettig. Problemen in de familie ontwijk je daarom nu liever, want je wilt vooral rust en ontspanning. Bij een noodgeval sta je uiteraard wel klaar.

Wil je iedere dag jouw persoonlijke horoscoop automatisch in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de horoscoopnieuwsbrief!

Redactie Margriet
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden