null Beeld

Zomerhoroscoop: Stier

Stier - 21-4 t/m 21-5: Je hebt een krachtige 
uitstraling en als je iets onderneemt, ontmoet je al snel nieuwe mensen

Werk en geld: De meeste Stieren hebben een goed jaar waarin ze meerdere kansen krijgen. Je krijgt vaak de waardering waar je al lang op had gewacht of je komt eindelijk op de plek die je al zo lang ambieerde. Financieel loopt het nog niet altijd even goed. Dat kan komen doordat je moet investeren of doordat je nog met oude schulden zit. In het laatste geval ben je die wel aan het wegwerken, maar je baalt er wel van. Toch realiseer je je dat er een einde komt aan die situatie en dat je nu aan het opbouwen bent. Dat geeft veel kracht en plezier.

Liefde en vriendschap: Je zoekt naar mensen die op dezelfde golflengte zitten en met wie je je creativiteit en ideeën kunt delen. Bestaande relaties worden sterker en gezinnen kunnen worden uitgebreid. Voor single Stieren is er kans op een nieuwe relatie. Vaak in een wat andere vorm dan je gewend bent, maar geduldig als je bent, krijg je uiteindelijk precies wat je zoekt en wat bij je past. Hebben jij en je partner net een kind gekregen, dan kan het op seksueel gebied even wat minder zijn, maar dat zegt weinig over de liefde. Integendeel!

Vakantie: Je wilt graag met je gezin naar het buitenland. Samen plezier maken, maar liefst wel een beetje voordelig. Een goedkope aanbieding komt dan wel erg goed uit. Of je ontdekt dat je op een andere manier ook veel leuks kunt ervaren. Bijvoorbeeld door met vrienden van huis te ruilen, veel vaker gebruik te maken van je tuin of de natuur om je heen of door een nieuwe hobby op te pakken. Door meer activiteiten buiten de deur te plannen, al is het maar gewoon even ’s avonds een terrasje pakken met je geliefde of in het park picknicken met de kinderen, beleef je een hoop lol.

Waar je gelukkig van wordt: Eigenlijk kun je heel blij worden van kleine dingen. Zoals lekker samen eten, een mooie plant of bos bloemen kopen, kletsen met vriendinnen of samen met de kinderen koekjes bakken. Het gaat vooral om het samenzijn en daar komt het vaak niet van. Je kent heus wel genoeg mensen, maar soms zijn de banden gewoon net niet intens genoeg. Heb je behoefte aan persoonlijke groei, dan zorg je daar nu voor. Je hebt een krachtige uitstraling en als je iets onderneemt, ontmoet je al snel nieuwe mensen. Vooral in de liefde gaat het je voor de wind.

Wil je iedere dag jouw persoonlijke horoscoop automatisch in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de horoscoopnieuwsbrief!

Redactie Margriet
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden