null Beeld

Zomerhoroscoop: Steenbok

Steenbok - 23-12 t/m 20-1: Je geniet enorm 
van een reis die je samen maakt of van een simpele vakantie. Je hebt vooral 
behoefte aan rust

Werk en geld Financieel zit je meestal wel goed. Natuurlijk zou je best wat meer te besteden willen hebben, maar je komt altijd wel uit. Je houdt vankwaliteit, maar wilt niet te veel betalen. Daarom ga je ook vrij voorzichtig met je geld om. Je ziet wel mogelijkheden om meer te verdienen, maar daar heb je niet altijd zin in. Als je het rustig aan kunt doen, doe je dat graag. Of je moet het gevoel hebben dat je kunt scoren. Als je zo’n kans ziet, zul je die zeker grijpen. Soms speelt het buitenland of studeren daar een rol in.

Liefde en vriendschap Je bent trouw in je vriendschappen en sommige banden worden ook sterker. Maar je geliefde is natuurlijk de allerbelangrijkste. Je maakt graag extra tijd voor elkaar. Als je van huis of plek bent veranderd of gaat veranderen, ben je helemáál intens met elkaar bezig. Je wilt samen een goed thuis opbouwen of je bestaande thuisbasis versterken. Heb je de ware nog niet gevonden? Vooral als je er niet bewust mee bezig bent, is de kans groot dat je iemand tegenkomt. Wat begint als een vriendschap kan snel meer worden.

Vakantie Je geniet enorm van een reis die je samen maakt of van een simpele vakantie dichterbij. Je hebt vooral behoefte aan rust, aan samen tijd doorbrengen. Als het uitkomt, wil je ook graag iets doen voor anderen, zoals de sportclub of ouderen. Een dagje vrijwilligerswerk geeft je voldoening en zorgt ervoor dat je weer nieuwe mensen ontmoet. Is er een familielid voor wie je zorgt of kun je om een andere reden niet echt weg, dan maak je uitjes in de omgeving of vermaak je je thuis.

Waar je gelukkig van wordt Een moestuintje, echt, of in de vorm van potten vol kruiden, is leuk om al dan niet samen met de kinderen te verzorgen. Je bent een echte doener en pakt nu graag klusjes aan in en om het huis die al te lang zijn blijven liggen. Ook bedenk je van alles om samen met de kinderen te doen. Koekjes bakken, schilderen of hun kamer opruimen en daarna leuk helpen opknappen. Zo leer je ze meteen een aantal vaardigheden en stimuleer je hun creativiteit.

Wil je iedere dag jouw persoonlijke horoscoop automatisch in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de horoscoopnieuwsbrief!

Redactie Margriet
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden