null Beeld

Zomerhoroscoop: Schorpioen

Schorpioen - 23-10 t/m 22-11: De vakantietraditie die 
is ontstaan, wordt 
nog steeds door iedereen 
gewaardeerd. Het is 
dé manier om goed contact met elkaar te houden

Werk en geld Er zijn nogal wat zaken die geld kosten. Alsof alles nu tegelijk komt. Gelukkig ben je een goede planner en weet je alles wel weer te regelen, maar je kunt je even niet veel extra’s veroorloven. Jammer, want je wilt graag het beste voor de mensen om je heen. Heb je kinderen, dan leren die door deze periode wel dat het geld niet aan de bomen groeit en dat je met minder ook heel gelukkig kunt zijn. Heeft het bedrijf waarvoor je werkt het moeilijk, dan kan dat je beperken. Maar het zorgt er ook voor dat he extra creatief en inventief wordt. Je ziet nieuwe mogelijkheden voor de toekomst en die kunnen weleens heel goed uitpakken. Realiseer je dat van uitstel echt niet altijd afstel komt.

Liefde en vriendschap In de liefde ben je zeer vasthoudend, maar de laatste tijd ook nogal romantisch. Met een beetje extra inzet kun je je relatie weer nieuw leven inblazen. Single Schorpioenen kunnen nu weleens erg verliefd worden. Je wilt wel eerst zekerheid voordat je je gevoelens uit, maar als die zekerheid er eenmaal is, houd je het ook niet stil. Ben je alleen maar uit op een flirt, dan houd je dat wél stil. Maar meestal ben je gewoon blij met je partner. De band met sommige vrienden wordt nóg sterker. Helemaal als je mensen kwijtraakt, waardeer je nog meer wat je met elkaar hebt.

Vakantie Je zoekt graag mensen op die dicht bij je staan, zoals familie en vrienden. Is er een bepaalde vakantietraditie ontstaan, dan wordt die nog steeds door iedereen gewaardeerd. Het is dé manier om toch goed contact met elkaar te houden als iedereen het druk heeft in het dagelijks leven. Een vakantie aan het water trekt je meer dan anders, maar als er kinderen mee zijn, weet je die ook wel op andere manieren bezig te houden. Als ze maar genoeg ruimte en aandacht krijgen. Blijf je thuis? Ook prima. Dan kun je tenminste samen al die klusjes doen waar je anders niet aan toekomt.

Waar je gelukkig van wordt Een goed gevoel is erg belangrijk en vooral dat samen delen. Als je met je gezin bent, wil je dat het gezellig is en dat jullie veel met elkaar ondernemen. Heb je geen kinderen, dan wil je graag een intense relatie met je partner of met vrienden. Samen een project uitvoeren, zoals bijvoorbeeld een fotoboek maken, kan daaraan bijdragen. Je hebt ook behoefte aan rust en stilte. Af en toe even wegdromen in een ligstoel kan dan heerlijk zijn.

Wil je iedere dag jouw persoonlijke horoscoop automatisch in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de horoscoopnieuwsbrief!

Redactie Margriet
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden