null Beeld

Zomerhoroscoop: Maagd

Maagd - 24-8 t/m 22-9: Deze periode 
ben je extra 
romantisch 
en gevoelig en 
waardeer je het 
nóg meer als 
iemand attent is

Werk en geld Je gaat een stralende zomer tegemoet waarin werk en geld uiteraard wel belangrijk zijn, maar niet de hoofdmoot vormen. Relaties, familie en gezondheid zijn nu belangrijker. Toch kun je geluk hebben op dit gebied. Doordat je een leuke nieuwe baan vindt bijvoorbeeld, of je financiële situatie kunt verbeteren. Het is een periode waarin je de wind mee hebt en nieuwe mogelijkheden op je pad komen. Op alle fronten is er tijd voor zelfontplooiing en groei. Het hangt af van de situatie waar je de meeste aandacht aan zult besteden, maar het loont in elk geval om je kansen te grijpen. Soms blijkt dat niet meteen, maar zeker wel op de langere termijn.

Liefde en vriendschap Goede relaties worden hechter. Dat kan ontstaan door bepaalde omstandigheden, maar ook omdat je er gewoon behoefte aan hebt. Met je praktische aard wil je nooit tijd verspillen, maar nu speelt je gevoelige en romantische kant ook een grote rol. Je wilt een leuke tijd hebben met vrienden en wilt graag (weer) verliefd zijn. Problemen binnen de familie kunnen de onderlinge banden verzwaren, maar ook versterken. Een familie-uitbreiding doet alles weer verschuiven.

Vakantie Maagden met kleine kinderen zullen meestal thuis blijven. Heb je die niet, dan wil je wel erg graag op stap. Eindelijk die ene reis maken die je al zo lang op je lijstje hebt staan. Dat hoeft trouwens niet altijd in de zomer te gebeuren, maar kan ook wat later in het jaar. Dan is het minder druk én minder duur. Het liefst ga je naar een plek die overzichtelijk is en waar alles goed geregeld is. Een cruise behoort tot de mogelijkheden, maar een huisje of hotel aan het water is ook echt iets voor jou.

Waar je gelukkig van wordt Voor grote gebaren ben je te nuchter. Juist de kleine attenties maken je blij. Deze periode ben je extra romantisch en gevoelig en waardeer je het nóg meer als iemand attent is. Een telefoontje waarin iemand echte interesse toont, een cadeautje waarover is nagedacht, een leuk gesprek, een woord van liefde en waardering, een dag waarop de sfeer fijn is… Het zijn allemaal dingen die je gelukkig maken. Net als het gevoel verder te komen in je leven. Dus een relatie die klopt, werk waarin je je talenten kwijt kunt en soms… gezinsuitbreiding!

Wil je iedere dag jouw persoonlijke horoscoop automatisch in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de horoscoopnieuwsbrief!

Redactie Margriet
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden