null Beeld

Zomerhoroscoop: Kreeft

Kreeft -22-6 t/m 23-7: Als je samen met 
familie of goede vrienden iets leuks kunt organiseren, word je daar blij van. Je bent nu eenmaal een echt familiemens

Werk en geld Er zijn nogal wat Kreeften die met vernieuwingen of veranderingen in hun werk te maken hebben (gehad). Voor sommigen betekent dat dat ze met pensioen gaan. Andere Kreeften zijn nu extra creatief en willen die creativiteit ook uitdragen in woord of beeld. Op financieel gebied gaat het goed, maar het kan wel zo zijn dat een ander wat ondersteuning nodig heeft. Als iemand uit je omgeving veel aandacht vraagt, kun je dat als nogal beperkend ervaren. Het is aan jou om duidelijk je grenzen aan te geven, óók als het om geld gaat. Heb je nieuwe ideeën over je werk, neem die dan serieus, want ze zijn vaak heel goed!

Liefde en vriendschap Als je een relatie hebt, vriendschappelijk of romantisch, dan ga je daar volledig voor. Het halve werk of iets wat ongeveer goed voelt, is niets voor jou. Bestaande relaties bloeien nu op en als het nodig is krijg je hulp van familie of vrienden. En vaak ook uit onverwachte hoek. De vele verplichtingen die je hebt, maken je moe. Zéker als je er niet zelf voor hebt gekozen. In dat geval doe je er iets aan.

Vakantie Het is een prima tijd voor korte reisjes of juist die droomreis die je al zo lang in je hoofd hebt. Soms kun je niet te lang vrij nemen van je werk of zijn er gezondheidsredenen waardoor je niet lang weg kunt. Een cruise, een vakantie aan zee of een reisje naar een vertrouwde plek met je geliefden is dan heerlijk. Daar kom je ook helemaal van bij. Vooral in de buurt van water krijg je snel nieuwe energie.

Waar je gelukkig van wordt Als je samen met familie of goede vrienden iets leuks kunt organiseren, word je daar blij van. Je bent nou eenmaal een echt familiemens. Ook in religie vind je de warmte die je zoekt. Niet dat dat meteen iets kerkelijks hoeft te zijn; het kan ook gewoon je eigen vorm van spiritualiteit zijn die je gelukkig maakt. Kun je iets voor een ander betekenen, dan geeft dat je veel voldoening. Al is het maar dat je een lekkere maaltijd kookt of net die woorden weet te vinden die de ander steunen. Je creatief uiten door bijvoorbeeld mooie foto’s te maken of te schilderen, maakt je ook blij. Net als een gezellig huis, mooie muziekof een glaasje met een geliefde.

Wil je iedere dag jouw persoonlijke horoscoop automatisch in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de horoscoopnieuwsbrief!

Redactie Margriet
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden