null Beeld

Zo veel brieven brengt Yvon Jaspers rond in Boer zoekt vrouw

Zondag is het zover, dan kunnen we weer gaan genieten van het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw. Yvon Jaspers levert bijna duizend ingezonden brieven en pakketjes bij de tien boeren af.

De tien nieuwe boeren werden afgelopen mei aan de kijkers voorgesteld. Het gaat om zeven mannen en drie vrouwen. In de aflevering van zondag krijgen we te zien welke vijf boeren in dit tiende seizoen op tv gevolgd gaan volgen. "Ook van de boeren die niet op televisie te zien zijn, wordt het liefdesavontuur dit jaar op de voet gevolgd. Direct na de uitzending van zondag is online te zien hoe de overgebleven boeren met behulp van de brieven hun zoektocht naar de liefde vervolgen," zo valt te lezen op de website van Boer zoekt vrouw.

Slechts één brief verschil

Voor het eerst in de tien seizoenen zit er slechts één brief verschil tussen gevolgd worden op tv of online. Presentatrice Yvon Jaspers is niet eerder zo verbaasd geweest bij het rondbrengen van de brieven. "Na al die jaren dacht ik wel in te kunnen schatten hoe mensen zouden reageren, maar niets is minder waar. Soms ga ik verheugd met tassen vol brieven en pakketjes richting een boer en soms met slechts een paar envelopjes. Maar het mooie is dat je vooraf nooit kunt voorspellen hoe iemand zal reageren,’’ aldus Jaspers.

Podcasts

Het datingprogramma heeft op zijn website podcasts over de boeren geplaatst. Dit zijn zogeheten 'luisterafleveringen' waarin je meer te weten komt over de tien boeren en hun bedrijf. Zo vertelt de 53-jarige Saskia, eigenaar van een biologische melkgeitenhouderij in Leersum, dat ze soms 's avonds nog een jong geitje de fles moet geven en daar niet altijd zin in heeft, maar er 'toch energie' van krijgt.

Boer zoekt vrouw, zondag 20.20 uur, NPO1, KRO-NCRV.

Bron | boerzoektvrouw.kro-ncrv.nl

Foto | Linelle Deunk

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden