null Beeld

Zin in puzzelen? Waag je aan de grootse puzzel ter wereld van 51.300 stukjes

Heb je zo’n beetje elke Netflix-serie of film wel gezien? En ben je door alle leuke podcasts heen? Dan hebben wij de perfecte bezigheid voor je gevonden: je kunt je namelijk nu wagen aan het maken van de grootste puzzel ter wereld.

Het bedrijf Kodak, dat bekend is geworden door de verkoop van camera’s, heeft de puzzel op de markt gebracht. Je hebt er echter wel flink wat doorzettingsvermogen voor nodig...

27 wonderen uit de wereld

De puzzel telt maar liefst 51.300 stukjes en heeft als thema '27 wonderen van de wereld'. Dit is ook meteen de link met fotografie, aangezien het spel uit 27 prachtige foto’s bestaat, waaronder het Vrijheidsbeeld in New York, de Tower Bridge in Londen en Machu Picchu in Peru. Elk wonder bestaat uit 1900 stukjes, die samen één grote puzzel vormen.

Lees ook: waarom je beter niet met de randjes van een puzzel kunt beginnen

Flink formaat én prijs

Lijkt het je wel wat om de uitdaging aan te gaan? Dan heb je wel een ruime woonkamer nodig. De puzzel is namelijk 16.47 vierkante meter en weegt maar liefst 18,5 kilo. Goedkoop is 'ie ook niet, want hij kost welgeteld 599 dollar, wat neerkomt op zo’n 550 euro. Dat is natuurlijk niet niks, maar dan ben je wel gegarandeerd van voldoende vermaak de komende dagen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in

je mailbox?

Schrijf

je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | The Independent

Beeld | iStock, Instagram

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden