null Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Beeld EM-Press/Patrick van Emst

Zijn dít de kandidaten van het jubileumseizoen van ‘Wie is de Mol’?

De speculaties over het jubileumseizoen van Wie is de Mol? zijn in volle gang. Eerder werd al bekend gemaakt dat er tien oud-deelnemers meedoen, en dat de opnames in Italië zijn gemaakt. Nu hebben de makers afgelopen week tien anonieme interviews met de kandidaten gepubliceerd. Wie zullen het zijn?

De molloten zijn al aan de slag gegaan, want in de gesprekken zijn hints te vinden over wie de deelnemers zijn.

Anonieme hints

De deelnemers van het jubileumseizoen kwamen er in Toscane ook zelf pas achter met wie ze in de speciale editie van Wie is de Mol? zitten. In Val d'Orcia, een heuvellandschap ten zuiden van Siena, start het spel. In de interviews, die je hier kunt lezen, worden kleine hints gegeven. De eerste kandidaat vertelt dat hij in zijn eentje het spel wil spelen, en zich niet wil laten beïnvloeden door wat anderen zeggen. Dit zou kunnen hinten naar Horace Cohen die tijdens het spel werd gek gemaakt en niet zijn eigen gevoel volgde.

Snelle afvaller

De tweede kandidaat lijkt erop te hinten dat hij of zij uit het achttiende seizoen komt. De oud-deelnemer zegt: ,,Mijn favoriet blijft de opdracht waar oud-Mol Jan achter de onwetende kandidaten loopt, en je bij de finale niet begrijpt dat je dit óóit hebt kunnen missen.” Dit is een verwijzing naar een opdracht uit het achttiende seizoen. In het derde interview lijkt het om een snelle afvaller te gaan. Dat zou bijvoorbeeld Ron Boszhard kunnen zijn. ,,Ik wil er meer van genieten. Het is voorbij voor je het weet.”

Social media speurwerk

Het zou goed kunnen dat Ellie Lust ook weer mee doet. Ook op social media zitten de molloten namelijk niet stil. Zo blijkt dat Ron Boszhard, die dus verdacht wordt van deelname aan dit jubileumseizoen, kort achter elkaar de Twitter-profielen van Wie is de Mol 2020 en Ellie Lust is gaan volgen. Daarnaast is hij ook kort daarna acteur Tygo Gernandt, oud-winnaar Ruben Hein en actrice Tina de Bruin gaan volgen. Omdat zij allemaal eerder hebben meegedaan aan het programma, zouden ze dus mogelijk kunnen verschijnen in het jubileumseizoen. En zo wordt er nog even door gespeculeerd...

Deelnemers

Molloot Felix (deze man is inmiddels een begrip als het op het speurwerk van Wie is de Mol? gaat) denkt te weten wie de kandidaten zijn en plaatst zijn voorspelling op Instagram.

1: Nicaragua, seizoen 11 – Horace Cohen ⠀⠀

2: Colombia, seizoen 19 Nikkie de Jager

3: Georgie, seizoen 18 – Ron Boszhard

4: China, seizoen 20 – Tina de Bruin

5: Argentinië, seizoen 6 – Peggy Vrijens

6: Mexico, seizoen 8 – Patrick Martens

7: Hongkong, seizoen 14 – Tygo Gernandt

8: Thailand, seizoen 7 – Nadja Hüpscher

9: Oregon, seizoen 17 – Jeroen Kijk in de Vegte ⠀⠀⠀

10: Dominicaanse Republiek, seizoen 16 – Ellie Lust

Op 5 september weten we het allemaal zeker, dan gaat het jubileumseizoen van Wie is de Mol? van start om 20.30 uur op AvroTros op NPO 1.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | AD

Beeld | Brunopress

Tanja van KempenEM-Press/Patrick van Emst

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden