null Beeld

Wat leuk! Er doet weer een boerin mee met Boer zoekt vrouw

De echte Boer zoekt vrouw-fans hebben de datum natuurlijk allang in de agenda gezet. Op 1 september begint namelijk weer het nieuwe seizoen van dit populaire tv-programma.

Om de kijkers alvast in de stemming te brengen deelt KRO-NCRV de eerste foto.

Boerin als kandidaat

Uiteraard zullen we op de eerste aflevering moeten wachten om echt kennis te maken met de boeren, maar één ding is al wel te zien op deze foto: er doet weer een boerin mee! Verder laat Yvon Jaspers weten dat de deelnemers met zorg zijn uitgekozen uit zo'n 400 aanmeldingen van vrijgezelle boeren verspreid over het hele land.

Leeftijdsverschil

Ook schijnt de leeftijd tussen de verschillende boeren vrij groot te zijn. De jongste deelnemer is 25 jaar, terwijl de oudste de 61 jaar aantikt. Stiekem hebben wij, kijkend naar de achterkant van die koppies op de foto, wel een idee wie de jongste boer(in) van het stel zal zijn...

null Beeld

Totaal andere boeren

Yvon zou Yvon niet zijn als ze niet alvast iets hartverwarmends over 'haar' mannen en vrouw met ons wil delen. Zo geeft ze als tipje van de sluier: "Je kan je verheugen op tien heel leuke, totaal andere boeren dan andere jaren. Ze wonen verspreid over heel Nederland; misschien wel bij jou in het dorp of aan de rand van jouw stad."

De boeren in levende lijve zien

Voor fans die niet kunnen wachten tot het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw begint, had Yvon onlangs al goed nieuws. Op 31 augustus vindt namelijk een eerste kennismaking met de nieuwe boeren plaats in de Pathé-bioscoop in Ede. Op die dag, één dag voor de officiële eerste uitzending, kun je ze al bewonderen op groot scherm. Daarnaast kun je op die plek ook nog eens oog-in-oog komen te staan met een boer uit één van de voorgaande seizoenen. Boer Jaap en boerin Steffie met 'haar' Roel zullen er namelijk ook bij aanwezig zijn!

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | KRO-NCRV

Beeld | Linelle Deunk (KRO-NCRV)

Lieke Beemsterboer

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden