null Beeld

Wát? Is boer Marc geen boer?

Was jij ook één van de 3,1 miljoen mensen die voor de buis zat gekluisterd in afwachting van de nieuwe boeren? Dan is boer Marc jou vast en zeker ook opgevallen!

Maar of wij hem een boer mogen noemen, lijkt ineens niet meer zo vanzelfsprekend. Marc schijnt namelijk 'een goedbetaalde huurling te zijn bij een uitzendkantoor dat gevestigd is aan de Amsterdamse Zuidas', meldt Quote. Geen boer, maar een expat dus. Volgens het blad zou hij namelijk een manager zijn die een viskwekerij in Zambia meer omzet moet bezorgen.

Reactie

"Hij is geen boer in klassieke zin misschien. Het bedrijf is inderdaad niet van hem. Hij is een farm-manager", bevestigt Birgit Jansen van KRO/NCRV, de omroep die Boer Zoekt Vrouw uitzendt. "Dit is het nieuwe boeren", verdedigt de woordvoerder de keuze.

Dus als je een brief wilt schrijven naar Marc, weet je nu dat dit niet een echte klassieke - met de charmes van- boer is.

Zou jij hem alsnog schrijven?

Beeld: KRO, Quote

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden