null Beeld

Wat góéééd: nieuw seizoen Chateau Meiland komt dit voorjaar al op tv

Fans van de Meilandjes kunnen hun geluk niet op: Martien Meiland heeft namelijk onthuld dat het vijfde seizoen van Chateau Meiland dit voorjaar al te zien is op SBS6.

Met een feestelijk filmpje deelt Martien het nieuws op zijn Instagram-account. Het zorgt voor een stortvloed aan blije reacties. Fans laten weten ‘dolblij’ te zijn dat er tóch nog een nieuw seizoen aankomt.

Verhuisperikelen in Chateau Meiland

Hoewel de exacte startdatum nog niet bekend is, weten we wel al het waar het nieuwe seizoen van Chateau Meiland over zal gaan. Het staat namelijk in het teken van de verhuizing van Frankrijk naar Hengelo. Dit betekent dat we weer kunnen genieten van de welbekende verhuisstruggles van het gezin. Voor de familie Meiland zal het een tikkeltje pijnlijk zijn om dit te moeten terugzien. Inmiddels is namelijk bekend dat ze na een half jaar alweer moeten verhuizen door problemen met de gemeente. Martien, Erica en dochter Maxime wonen alle drie in aparte gedeelten in de woonboerderij en dit mag eigenlijk niet volgens het bestemmingsplan.

Lees ook:

Quiz: hoe goed ken jij de uitspraken van Martien Meiland?

Vertrek uit Hengelo

Eerder liet Martien nog weten dat hij en zijn gezin in gesprek waren met de gemeente om tóch nog tot een oplossing te kunnen komen, maar deze gesprekken zijn uiteindelijk op niks uitgelopen. Erica liet deze week aan NU.nl weten dat ze binnenkort zullen vertrekken "Door problemen met de gemeente Bronckhorst". Hoewel hun volgende bestemming nog niet vast staat, is de kans volgens Erica groot dat ze weer terug gaan naar de omgeving van Noordwijk. Hier heeft hun dochter Montana een interieurwinkel en bovendien heeft het gezin hier ook al eerder gewoond. Het zou dus zomaar kunnen dat we in een later seizoen van Chateau Meiland opnieuw een verhuizing kunnen aanschouwen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Instagram, NU.nl

Beeld | ANP

null Beeld

Margriet 03 ligt nu in de winkel! Een extra dik nummer in het teken van body positivity, zelfvertrouwen en zelfacceptatie. Ook lees je een openhartig interview met Tjitske Reidinga, 59x zo houd je je relatie leuk en spannend én een aantal verre familierecepten.Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden