null Beeld

Wát een pech: boer Jaap komt vanavond toch alleen naar de reünie

Het leek hartstikke goed te gaan tussen boer Jaap en Marian. Toch zijn de twee er niet in geslaagd samen iets op te bouwen. In een promo van de nieuwe aflevering is te zien hoe Jaap moederziel alleen naar de reünie komt. Zijn Marian is nergens te bekennen…

Het valt ook de andere boeren op dat Jaap in z’n eentje aankomt. “Jaap, ben je alleen?!” aldus een verbaasde boerin Saskia. “Ja...,” stamelt Jaap tegen de deelneemster die niet genoeg brieven kreeg om wekelijks in het tv-programma te verschijnen.

Nog zo gehoopt

Yvon Jaspers besluit er niet omheen te draaien en komt meteen verhaal halen. “Ik had het graag anders gezien en gehoopt, maar het mocht niet zo zijn,” aldus een zichtbaar geëmotioneerde Jaap.

Reden van de breuk

Wat de reden van de breuk is, is natuurlijk nog maar de vraag. Zou Marian iets te hard van stapel zijn gelopen? Of was het boer Jaap die misschien nét iets te snel ging? We krijgen het vanavond te zien en te horen in de laatste aflevering van Boer zoekt vrouw, om 20.20 uur op NPO 1.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron| KRO-NCRV

Foto | KRO-NCRV

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden