null Beeld

Waarom ‘Wie is de Mol?’-kijkers de trui van Renée zo verdacht vinden

Na de laatste aflevering van Wie is de Mol? zijn veel kijkers toch wel massaal gaan twijfelen. Splinter Chabot maakte zich volgens veel van hen toch wel érg verdacht tijdens één van de opdrachten. Maar tegelijkertijd was daar ook de trui van Renée waar een belangrijke hint op leek te staan...

Zou dit erop wijzen dat Renée de Mol is?

Bijzonder aanbod in Wie is de Mol?

Tijdens de tweede opdracht kregen de deelnemers een bijzonder aanbod: ze mochten met geld uit de pot bieden op voorkennis voor de volgende opdracht. De hoogste bieder mocht de voorkennis en de vrijstellingen (als deze gewonnen werden) met twee andere kandidaten delen. Er ontstonden eigenlijk direct al twee kampen: Charlotte, Rocky en Marije bleken alle drie (zonder dat ze dat van elkaar wisten) 5.000 euro te hebben geboden, terwijl de andere drie deelnemers, Joshua, Splinter en Renée, slechts 500 euro, 600 euro en 1000 euro bleken te hebben geboden.

Lees ook:

Dankzij déze coronamaatregelen kon ‘Wie is de mol?’ alsnog doorgaan

Expres laag geboden?

De kijkers gooiden er meteen een interessante theorie in. Want als je als Mol weet dat andere kandidaten 5.000 euro uit de pot willen halen in ruil voor voorkennis en vrijstellingen, waarom zou jij dat als Mol dan ook doen? Zou het dan niet beter zijn om juist laag te bieden, om zo niet op te vallen? Splinter, Joshua en Renée werden daarom meteen als verdacht gezien.

Wie is de Mol?-trui van Renée

Bij de executie kregen Renée, Joshua en Splinter te horen dat de pot bijna gehalveerd is. Daar schrikken ze natuurlijk best van, al verdenken sommige kijkers Renée ervan dat ze dit allang wist. Op haar rode trui leek namelijk '5K' (oftewel '5000') te staan. Tijdens de executie viel Joshua echter af, wat volgens de eerdere theorie zou kunnen betekenen dat Splinter óf Renée de Mol is. Op Twitter wordt er volop gespeculeerd over de twee kandidaten:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Wie is de Mol?, Twitter

Beeld | AVROTROS

null Beeld

Margriet 06 ligt nu in de winkel! Met daarin deze week: waarom je nooit écht loskomt van je moeder, Marijke (60) kreeg een hersenbloeding, neem je medicijnen eens onder de loep, dít dieet past bij je en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden