null Beeld

Waarom Boer zoekt vrouw pas in 2020 weer verdergaat

Onlangs konden we genieten van de allereerste aflevering van Boer zoekt vrouw 2019. Tien boeren stelden zich voor, waarvan er vijf uiteindelijk drie potentiële partners mogen uitnodigen om op de boerderij te verblijven. Helaas moeten we nog wel even wachten voordat het nieuwe seizoen weer verdergaat: in tegenstelling tot voorgaande jaren is aflevering twee namelijk niet al in oktober te zien.

De volgende aflevering is namelijk pas in 2020 te zien. Ja, je hoort het goed: 2020…

Mededeling Yvon

Helemaal aan het eind van de eerste aflevering doet Yvon Jaspers namelijk een oproep aan alle kijkers thuis. Ze vraagt mensen om te schrijven naar hun favoriet, waarna ze een nogal teleurstellende mededeling doet. "In het nieuwe jaar zien we je heel graag terug bij het elfde seizoen van Boer zoekt vrouw”, aldus Yvon. Dit betekent dus dat we pas in 2020 weer nieuwe afleveringen kunnen verwachten. Maar waarom?

Normaal gesproken ging het daten ongeveer in oktober al van start. Nu hebben de makers er blijkbaar voor gekozen dat er pas ná de voorstelaflevering van begin deze maand naar de boeren geschreven kan worden. Waarom? Dat is niet helemaal duidelijk. Over de precieze datum is nog niks bekend, maar we hopen toch echt dat Yvon op januari doelt. Dat betekent dus dat fans rekening moeten houden met een uitloop van zo'n drie maanden. Ach, het wachten wordt vást beloond...

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Cosmopolitan

Beeld | KRO-NCRV

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden