null Beeld

Vrouw sms’t dagelijks haar overleden vader en krijgt dan déze bijzondere reactie

Nadat de vader van Chastity Patterson vier jaar geleden bij een auto-ongeluk om het leven kwam, is ze hem nog trouw elke dag blijven sms'en. Ze wist heel goed dat haar vader niet meer zou reageren, maar dat weerhield Chastity er niet van om nog dagelijks haar hart bij hem te luchten.

Onlangs, precies een dag voor zijn vierde sterfdag, kreeg ze tot haar grote verbazing een reactie terug.

'Hey paps, ik ben het'

Over het algemeen bestaan de berichtjes van Chastity uit een simpele ‘goedemorgen’ of een ‘ik heb de dag weer overleefd’, maar in één van haar laatste berichtjes besloot ze iets meer uit te wijden over haar leven. “Hey paps, ik ben het”, zo begon ze het smsje. “Morgen wordt weer een zware dag. Dan is het vier jaar geleden dat ik je heb verloren. Er gaat geen dag voorbij dat ik je niet mis.”

Hersteld van kanker

Chastity vertelt vervolgens wat ze sinds de dood van haar vader allemaal heeft meegemaakt. Zo is ze hersteld van kanker en geslaagd voor school. Ze is verliefd geworden en heeft haar hart laten breken (‘Jij zou hem vermoord hebben’). Maar ze heeft zichzelf herpakt en is naar eigen zeggen een sterkere vrouw geworden.

'Bang om te trouwen'

Ook vertelt Chastity dat ze de liefde weer heeft gevonden, maar het voorlopig nog niet ziet zitten om in het huwelijksbootje te stappen. “Ik ben bang om te trouwen, want dan moet ik in m’n eentje naar het altaar lopen en ben jij er niet om me gerust te stellen en te zeggen dat alles goedkomt.”

Reactie terug

Tot haar grote verbazing, kreeg Chastity een bericht terug via het telefoonnummer van haar vader. “Hoi lieverd. Ik ben niet je vader, maar ik krijg je berichtjes al vier jaar binnen”, zo begon het bericht. De afzender blijkt Brad, een man die zelf in 2014 zijn dochter is kwijtgeraakt na een auto-ongeluk. “Ik kijk uit naar je ochtendberichtjes en naar je nachtelijke updates. Jouw berichtjes hielden mij in leven. Als jij me sms't, weet ik dat het een boodschap van God is.”

Vader laten rusten

Brad schrijft dat hij al eerder iets had willen terugsturen, maar haar hart niet wilde breken. "Je bent een bijzondere vrouw en ik zou willen dat mijn dochter was geworden zoals jij." Voor Chastity is het bericht een teken dat ze de dood van haar vader kan afsluiten en hem eindelijk kan laten rusten, zo schrijft ze op haar Facebook:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Facebook

Beeld | iStock

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden