null Beeld

Vrouw deelt foto van medepassagier die het wel erg ‘ruim’ neemt

Als er íéts is waar we blij van worden, dan is het wel extra ruimte hebben in het vliegtuig. Jessie Char kon haar geluk dan ook niet op toen ze onlangs een hele rij stoelen voor zichzelf alleen had. Helaas maakte een medepassagier al snel een einde aan haar droomvlucht.

De vrouw achter Jessie besloot namelijk gebruik te maken van de extra ruimte voor haar en ging er even lekker voor zitten…

Twee voeten

Jessies blijdschap sloeg al snel om in irritatie. "Ik hield de armleuningen omhoog, zodat ik kon genieten van de extra ruimte. Totdat ik opeens één van de armleuningen naar beneden hoorde zakken. Toen ik naast me keek zag ik ineens twee voeten op de armleuning steunen.’’

Walging en verbazing

Helaas bleek het voetincident niet het ergste te zijn: de passagier vond het ook nog eens nodig om het raampje open te doen met haar blote voeten. "Ik voelde echt een combinatie van walging en verbazing,’’ aldus Jessie.

Toen alles nog in orde was:

En toen dat niet meer zo was...

Bron | Today.com en Twitter |

Foto | iStock |

Ook interessant om te lezen

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden