null Beeld

Vaste rubrieken

Ontdek de vaste rubrieken van Margriet! Deze zijn wekelijks of tweewekelijks terug te vinden in het tijdschrift.

Praat mee

In de lezersrubriek ‘Praat mee’ kunnen lezeressen reageren op iets wat ze in Margriet of op margriet.nl hebben gelezen. Ook worden hier ervaringen gedeeld. Daarnaast wordt er wekelijks een kijkje achter de schermen bij Margriet gegeven.

Nog nooit verteld

Een populaire rubriek van Margriet is ‘Nog nooit verteld’. In deze rubriek deelt een lezeres anoniem een geheim of een heftig verhaal. Ze kan hier anoniem haar hart luchten door te vertellen waar ze mee zit.

Relatietherapie

In ‘Relatietherapie’ komt een situatie uit de praktijk van Annette Heffels aan bod, beide kanten van het verhaal worden uitgelicht, waarna Annette een samenvatting geeft over de aanpak en afloop van de therapie.

Lezen, kijken en luisteren

Nog op zoek naar leuke boeken of een nieuwe televisieserie? In de rubriek ‘Lezen, kijken en luisteren’ staan elke week recensies van boeken, films, televisieseries, programma’s en cd’s.

Nieuwsrubrieken

Ook zijn er elke week de rubrieken ‘Gezond Nieuws’, ‘Beauty Nieuws’, ‘Lifestyle Nieuws’, ‘Culi Nieuws’, ‘Groen Nieuws’, ‘Mode Nieuws’ en ‘Eropuit Nieuws’ om inspiratie en ideeën op te doen op deze gebieden. ‘Happy & Healthy Nieuws’ is de nieuwste rubriek in dit rijtje.

Vraag van de week

De rubriek ‘Vraag van de week’ is de plek waar (medisch) specialisten antwoord geven op gezondheidsvragen van lezeressen geven.

Gesprek van de dag

‘Gesprek van de dag’ behandelt elke week een actueel onderwerp. Lezeressen kunnen onder andere via Facebook reageren op een stelling. Lees de verschillende meningen van lezeressen, deskundigen en bekende Nederlanders die in deze rubriek weergegeven worden.

Horoscoop

In de rubriek ‘Horoscoop’ is er elke week te lezen wat de sterren voor je in petto hebben. Deze rubriek wordt geschreven door Marjolein de Jong. Naast de wekelijkse horoscoop schrijft zij ook elk jaar de zomer- en jaarhoroscoop.

Geldzaken

In deze rubriek wordt een lezeres gevraagd naar de inkomsten en uitgaves van haar en haar gezin. Komt ze net rond of houdt ze ruim over? Leuk én leerzaam om te lezen hoe anderen met geld omgaan. Ook worden er handige tips gegeven die je meteen in de praktijk kunt brengen.

Geluksmomenten

Op de laatste pagina van Margriet vind je ‘Geluksmomenten’. In deze wekelijkse rubriek vertelt een bekende Nederlander over de bijzondere momenten in zijn of haar leven.

Zusje

Gerrit de Jager tekent de strip ‘Zusje’. In dit stripverhaal, dat al ruim vijftien jaar bestaat, volg je de belevenissen van het meisje genaamd ‘Zusje’, geïnspireerd op Gerrits eigen dochter. Gerrit de Jager heeft diverse stripboeken uitgebracht, zoals ‘De familie Doorzon’ en ‘Roel en zijn beestenboel’.

Kortom: elke week genoeg leesplezier!

null Beeld
Redactie Margriet
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden