null Beeld

Vanavond de eerste (roze) supermaan van het jaar: 5 gevolgen

Vanavond, 26 april, is het zo ver: de eerste supermaan van het jaar. Deze volle maan is vernoemd naar de bloeiende roze lentebloemen. De roze supermaan staat in het sterrenbeeld Schorpioen, en dat heeft een aantal gevolgen voor de energie die je gaat voelen.

Benieuwd wat je tijdens deze periode het beste kunt doen? We leggen het uit.

#1 Tijd voor intimiteit

Schorpioen staat bekend als hét sterrenbeeld van de seks, en niet zonder reden. Dit intense en passievolle teken brengt maar wat graag tijd door in de slaapkamer. Maar je kunt de intimiteit met je partner ook op andere vlakken zoeken. Zit je er bijvoorbeeld al een tijdje over te denken om een grote stap te zetten, zoals samenwonen, financiën gaan delen of iets anders? Dan is dit het moment om daar een beslissing over te maken – als het vertrouwen tussen jullie er is, want dat is voor de Schorpioen het allerbelangrijkste.

#2 Vind je sexy kant (terug)

Verleidelijk en mysterieus, dat is de Schorpioen. Een van de positieve gevolgen van de roze supermaan is dat je deze energie volop gaat voelen. Maak er gebruik van: trek een outfit aan waarin je je aantrekkelijk voelt en dans op je favoriete nummer door de kamer. Kom dichtbij jezelf en je lichaam. Iedereen verdient het om zich mooi en sexy te voelen.

Lees ook:

Hoeveel invloed heeft de volle maan nu écht op je?

#3 Hef een financiële verplichting op

Heb je geld van iemand geleend, of heb je een abonnement op iets waar je eigenlijk geen of weinig gebruik van maakt? Betaal het geld terug of zeg je verplichting op. Schorpioen heerst ook over financiën en omdat we tijdens volle maan dingen loslaten, is dit het goede moment om je financiële schuld(gevoel) te verlichten.

#4 Omarm je schaduwzijde

Iedereen heeft slechte kanten en geheimen. Welk deel van jezelf stop jij liever altijd weg? Probeer deze kant eens onder ogen te zien. Wees eerlijk tegen jezelf én tegen anderen, ook als dat betekent dat je misschien wat geheimen moet opbiechten die je liever in het duister had gelaten.

#5 Vind een (waardige) obsessie

De Schorpioen is toegewijd en gepassioneerd, en dit kan soms omslaan in obsessief gedrag. Deze energie ga je rondom de supermaan dan ook zeker voelen. Dit hoeft echter niet iets slechts te zijn, áls je deze energie maar voor een waardig doel gebruikt. Urenlang obsessief scrollen door je social media apps? Zonde van je tijd. Helemaal duiken in het leren van iets nieuws, zoals bakken of de Franse taal? Dáár kun je alleen maar beter van worden!

Bron | Mindbodygreen.com

Beeld | Getty Images

Quirine Brouwer

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden