null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Transpireren en oncomfortabel gevoel in de benen? Test dit dan eens!

Flink transpireren en een oncomfortabel gevoel in je benen: tijdens de overgang naar die volgende fase in je leven kan je lichaam wel wat ondersteuning gebruiken. Dit frisse drankje is dan net dat extra steuntje in de rug.

Margriet samen met Supradyn Femina Comfort 45+

Onvoorspelbare verschijnselen die te maken hebben met de overgang naar een nieuwe levensfase, veel vrouwen ondervinden dit vanaf hun 45ste. Deze verschijnselen kunnen je ineens overvallen – denk maar aan transpireren en een oncomfortabel gevoel in je benen of spieren – en je nachtrust beïnvloeden dat je je overdag soms minder fit voelt. Maar dat hoeft niet!

Dit doet Supradyn Femina Comfort 45+

Supradyn Femina Comfort 45+ is een voedingssupplement dat magnesium en kalium bevat. In periodes van stress of de overgang naar een nieuwe levensfase ondersteunt magnesium bij de verlichting van vermoeidheid, en het zorgt mede voor ondersteuning van de spieren. Ook kalium draagt bij aan een normale werking van de spieren.

Jij kunt Supradyn Femina Comfort 45+ nu twee weken (gratis) testen. Doe je mee? Je krijgt er een handige kalender én een opbeurend setje motivatiekaartjes bij!

’s Avonds of overdag verschijnselen?

Een verpakking Supradyn Femina Comfort 45+ bestaat uit 14 zakjes bruispoeder, bedoeld om er elke dag eentje op te lossen in een glas water. Het drankje met frisse citrussmaak is handig in een fase dat je geregeld zweet en op die manier vocht verliest.

Gebruik het tijdens periodes van transpiratie en/of ter ondersteuning van je spieren. Heb je voornamelijk ’s nachts verschijnselen? Drink het dan voor het slapengaan. Als je het juist overdag ervaart, neem het dan bij het ontbijt.

Jij mag gratis testen: doe je mee?

Als je het supplement twee weken gratis wilt testen, kun je je hier aanmelden. Je krijgt dan de tabletten thuisgestuurd en ontvangt er een Sleep Calender bij. In A5-formaat, zodat je ’m op de koelkast kunt hangen. Zo kun je bijvoorbeeld met emoji’s bijhouden hoe goed (of slecht) je hebt geslapen, hoe het met je energiepeil is gesteld, of je een oncomfortabel gevoel in je benen hebt en natuurlijk of je Supradyn Comfort 45+ vandaag al hebt genomen. Handig!

O, en als extraatje krijg je er een setje opbeurende motivatiekaartjes bij. Om jezelf een boost te geven tijdens deze soms lastige fase of om vriendinnen een hart onder de riem te steken. Supradyn Femina Comfort 45+ s een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. KOAG/KAG-nummer: 2018-2780

Wil je via Margriet testen? Jij kunt Supradyn Femina Comfort 45+ twee weken (gratis)testen. Klik hier om mee te doen!

Redactie MargrietGetty Images/iStockphoto
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden