null Beeld

Spannend nieuws bekend over het jubileumseizoen ‘Wie is de mol?’

Eindelijk weten we wat meer over het jubileumseizoen van ‘Wie is de mol?’. AVROTROS heeft namelijk vandaag bekend gemaakt dat er tien oud-deelnemers zullen meedoen aan het extra seizoen. Deze oud-Mollen zijn naar Italië afgereisd voor de opnames van het programma.

De tien BN’ers beginnen het spel in Toscane, waar de oorsprong van de renaissance ligt.

Michelangelo en Leonardo da Vinci

Het bijzondere aan het jubileumseizoen, is dat de

kandidaten niet weten wie hun medekandidaten zijn. In hun zoektocht naar de Mol

reizen ze langs geboorteplaatsen en belangrijke bouwwerken van bekende renaissancekunstenaars,

zoals Michelangelo en Leonardo da Vinci.

Belangrijke verandering

Helaas worden de namen van de tien BN’ers niet van tevoren bekend gemaakt, iets wat normaal gesproken wel het geval is. De namen zullen nu pas op de dag waarop het spel begint bekend naar buiten worden gebracht. Dit betekent dus dat fans nog even geduld moeten hebben.

Lees ook: Vanaf déze datum kunnen we genieten van het extra seizoen van 'Wie is de mol?'

Speculaties

Natuurlijk wordt er nu al volop gespeculeerd over welke oud-kandidaten zullen terugkeren. In een teaser zijn namelijk stemmen te horen van oud-Mollen als Merel Westrik, Jon van Eerd en Kees Tol, maar het is nog niet duidelijk of dit een hint is of juist een poging om de fans van het programma te misleiden.

Extra seizoen

Het jubileumseizoen is een extra seizoen naast de reguliere seizoenen die aan het begin van ieder jaar worden uitgezonden. De opnames van de jubileumuitzendingen hebben plaatsgevonden voor de coronacrisis.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | NU.nl

Beeld | AVRO TROS, Instagram

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden