null Beeld

Schattig: Harry en Meghan delen nieuwe, feestelijke foto van Archie

Harry en Meghan doen hun best om hun zoontje Archie zo veel mogelijk van de media af te schermen, maar voor zijn tweede verjaardag hebben ze donderdag toch een uitzondering gemaakt. Op hun site hebben de trotse ouders namelijk een schattig foto van de jarige Archie geplaatst.

Echt goed is Archie niet te zien, maar dat maakt de foto er niet minder leuk op.

Geen cadeautjes, maar donaties voor Archie

Het gaat om een zwart-witfoto die van achter is gemaakt. Het zoontje van Harry en Meghan staat op een grasveldje met een hoop ballonnen in zijn hand. In de Instagram-post laat het koppel weten dat ze geen cadeaus voor Archie hoeven, maar liever willen dat mensen in plaats daarvan wat geld storten op een fundraiser die ze zijn gestart voor coronaprikken. Namens hun stichting Archewell vragen ze schenkingen voor een bedrijf dat zich inzet voor betere toegang tot coronavaccins over de hele wereld. “We kunnen geen betere manier vinden om de verjaardag van onze zoon te eren”, aldus Harry en Meghan op de website.

Lees ook:

Déze naam hadden Meghan en Harry eigenlijk in gedachten voor Archie

Zusje op komst

Nou krijgt Archie er binnenkort sowieso al een leuk 'cadeautje bij'. Ergens in de zomer krijgt hij namelijk een zusje. De precieze datum waarop Meghan is uitgerekend is niet bekend, maar we weten wel dat het ergens in deze periode is.

Bron | Archewell

Beeld | Getty

null Beeld

Margriet 20 ligt nu in de winkel! Met daarin deze week: alles over koningin Máxima en haar favorieten, Dominique (51) heeft parkinson, pubers in huis: dag seksleven en natuurlijk nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden