null Beeld

Recept: Pittige Couscous en Groente Salade

null Beeld
null Beeld

Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 25 minuten

Pittigheid: medium/hot

Ingrediënten

- 125g couscous (bereid volgens de instructies op de verpakking

- 1 kleine ui, versnipperd

- 2 tomaten, in schijfjes

- ½ kleine komkommer, in stukjes

- ½ paprika, in stukjes

- ½ ijsbergsla, fijngesneden

- 1 el Patak’s Madras Kruidenpasta

- 2 el olijfolie

- ¼ theelepel citroensap

- Verser koriander, fijngesneden (indien gewenst)

- 1 pack Patak’s Naan Knoflook & Koriander

Bereiding

1. Meng de gekookte couscous en groenten in een kom.

2. Breng op smaak met zout en citroensap en mix goed.

3. Verwarm de olijfolie in een anti-aanbakpan, haal deze van het vuur af en voeg de Madras Kruidenpasta toe. Zet de pan weer op het vuur en verwarm de pasta gedurende enkele minuten. Laat de kruidenpasta iets afkoelen.

4. Verwarm ondertussen het naanbrood volgens de instructies op de verpakking.

5. Besprenkel de salade met de kruidenpasta en garneer indien gewenst met de koriander.

6. Serveer de couscoussalade samen met het naanbrood.

Redactie Margriet
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden