null Beeld

Recept: Makkelijke Tikka Masala

null Beeld
null Beeld

Bereidingstijd: 30 minuten

Aantal personen: 2

Pittigheid: medium

Ingrediënten:

- 1 ui, fijngesneden

- 1 eetlepel olie

- 1 sachet Patak’s Tikka Masala Currypasta 80g

- 250 kipfilet, in stukjes gesneden

- 200g tomaten uit blik

- 100ml water

- 100ml room of volle yoghurt

- 200g Basmati rijst

- 1 pak Patak’s Naanbrood Knoflook & Koriander

Bereiding:

1. Fruit de ui zachtjes in een pan met een beetje olie.

2. Voeg de sachet Patak’s Tikka Masala Currypasta toe en roerbak dit gedurende 3 minuten.

3. Voeg de kipfilet toe en bak dit totdat de stukjes goudbruin zijn.

4. Voeg de tomaten toe en laat dit gedurende 5 minuten zachtjes koken.

5. Voeg het water toe en laat het nog eens 15 minuten zachtjes doorkoken.

6. Kook ondertussen de rijst en verwarm het Patak’s Naanbrood Knoflook & Koriander.

7. Haal de kip van het vuur af en roer er als laatste de room/volle yoghurt door.

8. Serveer de Tikka Masala samen met de rijst en het naanbrood.

Redactie Margriet
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden