null Beeld

‘Prins Harry en Meghan Markle gaan met spoed verhuizen’

De verhuisdozen van prins Harry en Meghan Markle zijn nog maar net uitgepakt, of de volgende verhuizing staat alweer voor de deur. Dat heeft waarschijnlijk iets te maken met het coronavirus.

Harry en Meghan zouden Canada namelijk verruild hebben voor de Verenigde Staten, vlák voordat de grens tussen beide landen vanwege het coronavirus gaat sluiten. Dit nieuws komt vlak nadat Disney bekendmaakte dat Meghan haar stem leent aan de docmentaire Elephant, die op 3 april in première gaat op het streamingkanaal Disney+.

Megxit

Harry en Meghan verrasten de wereld in januari met hun aankondiging dat ze afscheid namen van hun koninklijke titels, geen officiële taken meer zouden vervullen namens het Britse koninklijk huis en financiële zelfstandigheid wilden bewerkstelligen. Ook lieten ze weten meer tijd te willen doorbrengen in Canada.

Los Angeles

Het koppel nam hun intrek in een woning op Vancouver Island in het westen van Canada. Maar Amerikaanse media melden nu dat Harry en Meghan Canada nu verruilen voor Los Angeles. Samen met hun zoontje Archie zouden ze met een privé-jet naar Los Angeles zijn gevlogen en hun intrek hebben genomen in een villa nabij Beverly Hills.

In stroomversnelling gekomen

Hoewel de verhuizing volgens een bron al wel degelijk gepland stond, zou deze in een stroomversnelling zijn gekomen. De Canadese premier Justin Trudeau wil de grens tussen Canada en de Verenigde Staten namelijk sluiten vanwege het coronavirus.

Canada als tussenoplossing

“Deze verhuizing stond al een tijdje op de agenda. Canada was een prima tussenoplossing maar dat was niet de plek waar ze wilden blijven. In Los Angeles hebben ze een breder netwerk, zowel privé als zakelijk. Daarbij is Meghan er opgegroeid en wilde ze graag naar huis”, zo citeert Page Six.

Beter voor werk én dichterbij moeder

“Ze hebben online naar huizen gezocht en starten binnenkort met sollicitaties voor hun beveiligingsteam. Meghan wil graag vanuit huis kunnen werken en wil ook hun vrienden thuis kunnen ontvangen.’’ Wat ook zou meespelen, is het feit dat het koppel graag dichterbij de moeder van Meghan, Doria Ragland, zou willen wonen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in

je mailbox?

Schrijf

je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Page Six

Beeld | Getty Images

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden