null Beeld

Prachtige dagjes uit dankzij de Zonnebloem

– In samenwerking met de Zonnebloem –

Jong of oud, wie je ook bent en wat je ook graag doet, je moet van leuke dingen kunnen genieten. De Zonnebloem maakt dit mogelijk voor iedereen met een lichamelijke beperking. Maar daar is geld voor nodig. Doneren helpt mensen zoals Elly het leven een beetje makkelijker of gezelliger te maken.

Verrijking en gezelschap

Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Aan lekker bijpraten, een luisterend oor. Maar wat als je een lichamelijke beperking hebt? Dan ben je misschien wel vaker alleen dan je zou willen. De Zonnebloem verrijkt het leven van mensen met een lichamelijke beperking door sociale en recreatieve activiteiten mogelijk te maken. De Zonnebloem organiseert dagjes uit, vakanties, een bezoek aan huis en toegankelijk vervoer voor een betaalbare prijs. Iets wat niet voor iedereen vanzelfsprekend is.

Een mooie dag voor Elly

Elly zit in een rolstoel. Toen haar man nog in leven was, ging het dagelijkse leven gemakkelijker voor haar. Nu is het moeilijker om met haar beperking eropuit te trekken. De zonnebloem verzorgde een verzetje. Elly mocht paragliden. Samen met haar dochters beleefde ze een bijzondere dag. Bekijk de video en zie Elly's avontuur en de kracht die het haar heeft gegeven.

Echt iets goeds doen met je geld

Met je gift of donatie maak je een mooie dag mogelijk voor mensen die zo’n dag niet vaak beleven. Bij de Zonnebloem zeggen ze niet voor niets: er kan zoveel meer dan je denkt! Bovendien krijg je nu ook nog twee digitale tijdschriften tot een waarde van € 12 naar keuze cadeau. Alleen beschikbaar op tablet.

Word jij ook donateur?

Redactie Margriet
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden