null Beeld

Ontroerend: bruid wordt verrast door getuige die hart overleden zoon gedoneerd kreeg

Wát een mooi verhaal. Wanneer de Amerikaanse Becky in Alaska in het huwelijksbootje stapt met Kelly Turney komt haar aanstaande man vlak voor het jawoord met een wel heel grote verrassing.

Kelly onderbreekt de ceremonie voor een mededeling waarin hij vertelt dat er een stoel is gereserveerd voor Triston, de zoon van Becky die op zijn negentiende overleed. Kelly vertelt de aanwezigen vervolgens dat Triston orgaandonor was, iets wat waarschijnlijk veel van de gasten niet wisten. Dankzij het doneren hebben Kelly en Becky al diverse geweldige mensen ontmoet. "En een van die jongemannen, die Tristons hart heeft ontvangen, is vandaag hier en wordt onze zesde getuige," aldus Becky. De jongeman in kwestie is Jacob Kilby, met wie Kelly maanden voor de trouwdag online contact heeft gezocht. Kelly heeft Jacob speciaal voor de huwelijksdag uit Californië laten overvliegen, zo bericht Globalnews.ca.

Bekijk hieronder de foto die werd gemaakt toen Becky Jacob voor het eerst zag. Vanzelfsprekend een emotioneel moment.

Hart luisteren

Naast de komst van Jacob had Kelly nog een andere verrassing voor zijn vrouw. Becky werd namelijk in de gelegenheid gesteld om naar het hart van haar zoon, dat Jacob dus gedoneerd heeft gekregen, te luisteren. Bekijk hieronder de foto van dat moment.

Jacob en Becky deelden een aantal mooie momenten met elkaar op de trouwdag.

Gereserveerde stoel

Op de gereserveerde stoel voor Triston stond een bord met de volgende tekst: 'Ik ben in de hemel tijdens je bruiloft, dus wat kan ik doen? Ik kom naar beneden, naar de aarde, om dit moment met je door te brengen. Dus bewaar een stoel voor mij, gewoon een lege stoel. Je kunt me niet zien, maar ik zal er zijn.' Zie de foto van het bord hieronder.

Huilen

"Die hele dag kon ik maar niet begrijpen dat ik niet kon stoppen met huilen," vertelde Becky over de uren voorafgaand aan de ceremonie. "Nu begrijp ik waarom. Mijn zoon was daar," vertelde ze aan het lokale nieuwsstation WSB-TV.

Door de komst van Jacob had Becky toch een deel van haar zoon bij zich op haar grote dag. Een heel mooi gebaar van haar man Kelly. De foto's zijn gemaakt door een bruidsfotograaf van Love Adventured.

Bronnen | Globalnews.ca en Ongelooflijk.co

Foto | Love Adventured

Ook interessant om te lezen

Bewaar je eten in bewaarbakjes? Dan heb je vast weleens last van aanslag op die bakjes. Bekijk onderstaande video en kom van de aanslag af.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden