null Beeld

Musicals in concert, profiteer nu van 10 euro korting!

BESTEL NU!

Bekende musicalsterren

Na het grote succes van vorig jaar is het Musicals in Concert opnieuw gelukt om klinkende namen vast te leggen. Aan het concert, georganiseerd door Stage Entertainment Nederland en RTL Live Entertainment i.s.m. Ziggo Dome, werken dit jaar grote sterren als Simone Kleinsma, Pia Douwes, Stanley Burleson, René van Kooten en last but not least de populaire boyband B-Brave mee. Ook dit jaar verzorgt Eric van Tijn en zijn band de muzikale leiding. Zij zullen op vrijdag 13 en zaterdag 14 november 2015 het podium van de Ziggo Dome betreden bij het enige popconcert met musicalhits. “Het is fantastisch dat Pia er bij is,” zegt Simone Kleinsma enthousiast. “Het was onze wens om hier samen aan mee te doen. De laatste keer dat wij samen op het toneel stonden is al weer zes jaar geleden voor de musical Sunset Boulevard.” René van Kooten over zijn deelname: “Het geeft een gigantische kick als je het vijftienduizendkoppige publiek muisstil kunt krijgen met een mooie ballad. Maar het is een even grote kick om een paar minuten later het publiek uit zijn dak te zien gaan bij een ‘greatest hit’. Voor ons is het ook echt een reünie van de beste artiesten die Nederland op musicalgebied heeft. Het is een unicum om iedereen op die avond op het podium te zien. Ik kijk er ontzettend naar uit."

Musicals in Concert

Momenteel is er al een enorme vraag naar kaarten voor de slechts twee concerten op 13 en 14 november. Musicals in Concert in Ziggo Dome is het enige concert dat de wow-factor van musical combineert met het spektakel van een popconcert. De muscial staat bekend om z'n spectaculaire décor en optredens. Het wordt een compleet nieuwe show met een minstens even spectaculair decor als vorig jaar. Het zal in alle opzichten worden overtroffen. ‘Maar de details houden we nog even geheim,’ lacht Stanley Burleson. Het is het enige swingende popconcert met bekende musicalhits, ‘the greatest hits en the biggest stars’, waarbij het publiek nadrukkelijk wordt uitgenodigd mee te zingen. Doordat alle teksten van de hits verschijnen, kun je ook nog eens keihard meezingen! Vorig jaar hebben bijna vijftigduizend mensen in drie dagen tijd de top van de Nederlandse musicalwereld zien optreden. Een vervolg op 2014 kon daarom niet uitblijven. Tijdens de Amsterdamse Uitmarkt zal er al een voorproefje van het concert te zien zijn tijdens de Musical Sing a Long.

Korting

Margriet mag deze kaarten nu met 10 euro korting aanbieden, klik hier en profiteer van deze speciale aanbieding voor Margriet bezoekers!

Informatie

Locatie: Ziggo Dome Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur

Duur: Ongeveer 2,5 uur

Optredens: O.a. Simone Kleinsma, Pia Douwes, Stanley Burleson, René van Kooten, B-Brave

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden