null Beeld

Molloten, opgelet: je kunt nu een heuse ‘Wie is de Mol?’-vakantie boeken

Is zelf meedoen aan Wie is de Mol? een grote droom van je? Dan is dit je kans. Je kunt nu een geheel verzorgde Wie is de Mol?-vakantie boeken.

En de omschrijving van deze vakantie liegt er niet om.

Wie is de Mol? in Spanje

Je gaat namelijk op een tiendaagse avontuurlijke reis door Spanje. Tijdens deze vakantie moet je allerlei proeven en mindgames doen. Er zijn elf deelnemers en één saboteur. En de grote vraag is natuurlijk: wie is de Mol?

Niemand naar huis

“Omdat het niet over een tv-programma maar een avontuurlijke reis gaat, hebben we het format natuurlijk heel wat aangepast", zo laat de organisator van de reis weten op de site. "Zo blijft iedereen de hele reis ‘in de running'. Er wordt dus niemand naar huis gestemd.”

Zelfde concept als Wie is de Mol? op tv

De vakantie heeft aardig wat weg van het tv-programma. Elke dag voer je namelijk proeven uit waarmee je geld kunt verdienen. In totaal is er zo’n 1.500 euro te verdienen. De saboteur moet wel zijn best doen om ongemerkt zo veel mogelijk proeven te saboteren. De deelnemers daarentegen moeten zo veel mogelijk geld inzamelen en natuurlijk de saboteur ontmaskeren.

Spelregels en joker

Degene die uiteindelijk op de laatste dag de saboteur weet te ontmaskeren, is de winnaar van de vakantie. En mochten er nu meer mensen de juiste persoon hebben geraden, dan wint degene die de laatste dag de vragenlijst het beste kan invullen. Maar er schuilt wel een addertje onder het gras, zo valt er op de site te lezen: “Elke avond vragen we wie je verdenkt als ‘saboteur’ en voor elke keer dat je die vraagt goed beantwoordt, verdien je een ‘pasvraag’ voor de finale vragenlijst. Een soort joker dus.”

In 2020 worden er drie edities georganiseerd. Lijkt de vakantie je wel wat? Check dan de site van Beyond borders voor meer informatie.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Beyond Borders

Beeld | Avrotros, Instagram

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden