null Beeld DIGITAL/EROTEME.CO.UK
Beeld DIGITAL/EROTEME.CO.UK

Michelle Obama geeft liefdesadvies: ‘Geef niet zomaar op, zelfs niet als het jaren aansleept’

Barack en Michelle Obama zijn misschien wel het meest bekende én geliefde koppel ter wereld. Maar ook hun relatie heeft zware stormen moeten doorstaan. Dat maakt Michelle duidelijk met goudeerlijke uitspraken.

"Ik heb Barack meerdere keren uit het raam willen duwen", zegt de voormalige first lady in The Michelle Obama Podcast.

Intense relatie

Natuurlijk zou Michelle nooit daadwerkelijk haar man, de voormalige president van Amerika, zoiets aandoen. "Ik zeg dat omdat je moet weten dat het soms intens kan worden", legt ze uit. "Maar dat wil niet zeggen dat je dan zomaar moet opgeven." En hiermee geeft ze een belangrijk advies aan koppels die een moeilijke periode doorstaan. "Zelfs als deze periodes langer, tot zelfs jaren, aanslepen."

Wijze woorden van Michelle Obama

Natuurlijk is elk koppel en elk persoon anders. Maar Barack en Michelle Obama vieren in oktober alweer hun 28e huwelijksdag. Ze weet dus zeker waar ze het over heeft. En ze wil voornamelijk jonge koppels wat wijze woorden op het hart drukken: "Jonge koppels die met deze uitdagingen geconfronteerd worden, denken soms dat hun relatie kapot is. Maar ik wil hen duidelijk maken dat de relatie van Barack en mij ook meerdere keren stuk is gegaan en dat ons huwelijk toch sterk is. Als ik ons had opgegeven in die moeilijke periodes, dan zou ik ook al die mooie momenten die we samen hebben beleefd niet hebben meegemaakt."

Lees ook

De leukste momenten van de Obama's op een rij

Van een miskraam tot het stressvolle presidentschap

In haar biografie sprak Michelle ook al openhartig over haar relatieproblemen met Barack. Ze zijn zelfs samen in therapie geweest. Een miskraam, het risicovolle presidentschap dat hun hele gezinsleven op z'n kop zette: ja, Barack en Michelle hebben het nodige voor hun kiezen gekregen. Maar ze zijn toch wel hét bewijs dat je zulke relatiecrisissen kunt doorstaan.

via GIPHY

Yeah, Margriet is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!

Help jij ons winnen? Stem dan snel!

Bron |

Beeld | Brunopress

null Beeld

Margriet Extra Liefde & Relaties staat vol prachtige, ontroerende en herkenbare verhalen. Maar ook: tips voor betere seks (voor iedere leeftijd), een quiz om je liefdeskennis te testen én antwoord op de vraag: nieuwe vrienden maken, hoe doe je dat? Nu in de winkel of online te bestellen via deze link.

Faye HeijnisDIGITAL/EROTEME.CO.UK

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden