null Beeld WireImage
Beeld WireImage

Meisje dat buigt voor Kate Middleton vliegt het internet over

Als jij Kate Middleton ooit in levenden lijve mag ontmoeten, hoe zou je haar dan groeten? Nou, daar is een hele etiquette voor. 

Een meisje dat het internet overvliegt, doet het - ietwat dramatisch, wel - voor.

Buigen

De etiquette luidt dat mannen hun nek moeten buigen en vrouwen door hun knieën moeten bij het groeten van een lid van het Britse koningshuis. Maar een simpele hand geven volstaat ook wel. En kinderen? Ach, dat zijn kinderen. Die zullen waarschijnlijk stil vallen of voorzichtig glimlachen.

Diepe, diepe buiging

Maar niet het meisje dat Kate Middleton onlangs ontmoette. Ze was aanwezig bij bootrace The King's Cup waar Kate en prins William aan meededen, om geld in te zamelen voor goede doelen. Wat het meisje bij haar tête-à-tête met de hertogin van Cambridge deed? Nadat ze een bosje bloemen gaf, maakte ze een heel, heel diepe buiging. Tot groot vermaak van Kate.

Lees ook

Schattig: kinderen van Kate en William blijken behoorlijke deugnieten

Troostprijs

Hoe Kate en William het ervan afbrachten tijdens de zeilwedstrijd? Nou, het team van Kate werd gediskwalificeerd omdat ze te vroeg weggingen bij de start. Als troostprijs kreeg ze een enorme houten lepel, een traditie bij het zeilevenement.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | People

Beeld | Getty Images

Faye HeijnisWireImage

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden