null Beeld

Meilandjes hinten op hereniging met schoonmaakster Nadège

Dat de Meilandjes en schoonmaakster Nadège niet op de beste manier uit elkaar zijn gegaan, is algemeen bekend. Toch lijkt het er op dat de familie er inmiddels aan toe is om weer vrede met haar te sluiten. In de nieuwste aflevering van Chateau Meiland is namelijk te zien dat Nadège weer contact opneemt met Erica.

Erica en Martien blijken best open te staan voor een hereniging met Nadège, maar Maxime denkt daar toch wel anders over.

Medeleven voor verlies van Bommel

De familie Meiland moest een tijdje geleden afscheid nemen van hun geliefde viervoeter Bommel en dat is ook Nadège niet ontgaan. De voormalig schoonmaakster van de Meilandjes laat in een e-mail weten dat ze meeleeft met de familie. En daar zijn ze eigenlijk best wel blij mee. “Ik vind het toch aardig”, zo zegt Martien. “Het valt mij toch mee van Nadège”, geeft Maxime toe.

Maxime niet toe aan hereniging met Nadège

Martien laat er geen gras over groeien en vraagt Erica of ze Nadège niet voor Pasen kunnen uitnodigen. “Ik vind van wel. (...) Op een gegeven moment is het ook gewoon klaar, moet je het begraven en is het gewoon weer goed", vindt Erica. Maxime is het hier niet mee eens. Nadat Nadège was ontslagen door de familie Meiland omdat ze terug naar Nederland verhuisden, ging de schoonmaakster door een diep dal en uitte ze in de media kritiek op de Meilandjes. “Jij bent jong en hard”, vindt Erica echter van Maximes wrok. Maar daar moet Maxime niks van weten. “Nee, ik ben niet naïef”, kaatst ze terug.

Lees ook:

Wauw: zo ziet het nieuwe huis van Martien en Erica Meiland in Noordwijk eruit

Koffietje drinken

Erica laat weten dat het allang weer goed is tussen de familie en Nadège. “We hebben gewoon mot gehad omdat we het niet over dingen eens waren. Maar dan zie je: jonge mensen zijn dan veel feller. En wij denken dan: prima toch? Het is toch veel beter als je alles achter je kunt laten en daar gezellig een kop koffie [kunt drinken]... Even vragen hoe het met haar gaat.” Maxime laat echter weten dat ze Nadège absoluut niet hoeft te zien. Wat de Meilandjes uiteindelijk hebben besloten, zien we waarschijnlijk in de volgende aflevering.

Bron | RTL Nieuws

Beeld | Brunopress

null Beeld

Margriet 18 ligt nu in de winkel! Met daarin deze week: test je Oranje-kennis, de 12 mooiste wandelroutes van Nederland, een dossier mantelzorg, álles over quarantaine-kittens en puppy's en natuurlijk nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden