null Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Beeld Brunopress/Patrick van Emst

Maxime Meiland onthult trouwplannen: ‘Ik hou van doorpakken’

Chateau Meiland eindigde maandagavond met een spraakmakend seizoensslot. De Meilandjes reisden nog één keer af naar Chateau Marillaux, waar het allemaal begon. En Maxime Meiland onthulde trouwplannen te hebben met Leroy.

Tot verbijstering van kijkers.

Nostalgie

Na een korte quarantaine en negatieve coronatest, rees het bonte gezelschap af naar Chateau Marillaux in Frankrijk. Maxime versliep zich, maar dat mocht de pret niet drukken. De nostalgie zegevierde eenmaal in het chateau. Er werd gegild, gemaaid en uiteraard gewijnd. Het was weer als vanouds en daar smullen kijkers van.

Maxime Meiland wil trouwen - en snel

Maxime en Leroy besloten even te gaan winkelen. Toen ze een juwelier passeerden, werd duidelijk dat het koppel dat hun eerste kindje samen verwacht ook trouwplannen heeft. Of nou ja, Maxime vooral. Enthousiast wees ze naar een peperdure ring in de etalage. "Heb je die prijs gezien?", reageerde Leroy. "Wij willen natuurlijk heel graag trouwen", vertelde Maxime vervolgens. "Maar ja, die rotcorona gooit roet in het eten. En ik moet op hem wachten. It's out of my hands." Leroy bleek iets minder haast te hebben: "We hebben net een huis. Laten we eerst even lekker settelen daar." Waarop Maxime inhaakte: "Ik hou van doorpakken, hè."

Kijkers vragen zich af of Maxime niet te hard van stapel loopt. Ze hebben tenslotte pas sinds vorige zomer een relatie. Een serieuze relatie wel, met een koophuis en kindje op komst. En met een bruiloft dus als kerst op de taart?

Chateau Meiland komt terug

Of het afscheid van Chateau Marillaux ook het einde van de realityserie betekent? Welnee: de Meilandjes maakten gisteren al bekend dat er na de zomer een zesde seizoen van Chateau Meiland aankomt. Met de verhuizing naar Noordwijk en de zwangerschap van Maxime, is er natuurlijk genoeg om te filmen.

Bron | Chateau Meiland (SBS6)

Beeld | Brunopress

Faye HeijnisBrunopress/Patrick van Emst

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden