null Beeld MMP
Beeld MMP

Man Bibian Mentel deelt positief nieuws: ‘Na 288 angstige uren is er weer hoop’

Snowboarder Bibian Mentel (46) moest onlangs een loodzware operatie ondergaan, nadat er voor de elfde keer kanker bij haar was geconstateerd. Daar kwam ze niet goed uit.

Nu, twee weken later, deelt haar man Edwin positief nieuws op Facebook.

Revalidatiecentrum

"Na twee weken ziekenhuis, twee zware operaties en 288 angstige uren is er weer hoop en rijden we richting het revalidatiecentrum waar Bibian de komende weken hard zal gaan werken aan haar herstel," schrijft Edwin bij een filmpje waarin de ambulance met Bibian over de snelweg rijdt.

Gevoel in benen

Er was grote paniek nadat Bibian na de operatie aan de tumor in haar rug op 6 maart jongstleden wakker werd zonder gevoel in haar benen. Edwin vertelt nu dat het gevoel in beide benen gelukkig weer langzaam aan het terugkomen is. "Op dit moment is er ongeveer vijf à tien procent herstel." Of haar benen ooit nog zullen herstellen, is niet te voorspellen. "Maar Bibian kennende, zal ze ook dit keer weer iedereen doen verbazen," besluit haar geliefde.

Bloemenzee

De schok was groot toen bekend werd dat er voor de elfde keer kanker bij Bibian was geconstateerd. Edwin bedankt voor al het medeleven middels 'berichtjes, ballonnen, knuffelbeesten, kaartjes en de prachtige bloemenzee'. Houd vol, Bibian!

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Facebook Edwin Spee

Beeld | ANP

Faye HeijnisMMP

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden