null Beeld

Lief: man leert het haar van zijn vrouw te stylen, nadat zij een beroerte heeft gehad

Al vijfenveertig jaar is Andrew smoorverliefd op zijn vrouw Theresa, ook nadat zij achttien jaar geleden een beroerte kreeg. En die liefde toont hij graag. Dus nu zijn vrouw haar haar niet meer zelf kan stylen, helpt hij haar graag een handje. De lieve video waarin Andrew een lesje styling krijgt van een kapper, vliegt nu het internet over.

Theresa werd achttien jaar geleden door een beroerte getroffen waaraan ze lichamelijk letsel overhield. Een flinke klap voor het stel, maar sindsdien doet Andrew maar wat graag zijn best om zijn vrouw zoveel mogelijk te helpen met haar alledaagse bezigheden.

Nieuw kapsel

Pasgeleden legden Andrew en Theresa’s kinderen wat geld bij elkaar om hun moeder te verrassen met een kappersbezoek aan The Foundry Salon in Texas. Theresa was helemaal gelukkig met haar nieuwe kapsel, maar wel enigszins teleurgesteld toen haar haar de volgende dag niet meer zo mooi wilde zitten.

Waarop Andrew een tripje naar de salon maakte om haarproducten in te slaan. Hij had alleen geen idee wat hij precies mee moest nemen en dat merkte haarstylist Andrea Gomez op. Zij besloot om Andrew te leren hoe hij het haar van zijn vrouw elke dag mooi in model kan brengen.

Lesje haar stylen

Van borstelen, kammen en föhnen, tot het gebruik van de juiste producten; stap voor stap laat Andrea zien hoe Andrew het aan kan pakken. En wij hebben het geluk dat één van de kapsters, Raigen Kelley, van The Foundry Salon dit prachtige tafereel filmde en op Facebook plaatste. “Dit is het bewijs dat echte liefde nog bestaat”, schreef Raigen bij haar post. “Dit is oprecht één van de mooiste dingen die ik heb mogen aanschouwen. Tranen in mijn ogen. Wat een fantastische man en wat een geluk heeft deze vrouw.”

Bron: USA Today | Facebook Raigen Kelley

Lees ook:

Meer haar inpiratie:

Loesja de Bruin

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden