null Beeld

Korte enquête: hoe moet de online editie van Margriet Winterfair 2020 er volgens jóu uitzien?

November staat jaarlijks in het teken van het gezelligste winterfeest van Nederland: Margriet Winterfair. Helaas is het door de ontwikkelingen rondom COVID-19 niet mogelijk om op een verantwoorde manier Margriet Winterfair te vieren dit jaar. Maar dat betekent niet dat de Winterfair niet door zal gaan. Er komt namelijk een online editie van Margriet Winterfair!

En we willen graag jouw mening: hoe moet de digitale Margriet Winterfair 2020 er volgens jou uitzien?

Veiligheid

Helaas: dit jaar geen Bossche bollen happen, shoppen met je vriendinnen en de leukste concerten bijwonen in de Brabanthallen. Omdat wij de veiligheid niet kunnen garanderen, is er besloten om in 2021 opnieuw te kijken of we Margriet Winterfair kunnen vieren.

Online editie van Margriet Winterfair

Toch kunnen we niet helemaal tot volgend jaar wachten om met jullie de winter te vieren. Dus organiseren we een digitale versie van Margriet Winterfair! Om een goede invulling te geven aan de 2020 editie willen we graag weten wat jij écht niet wilt missen tijdens deze digitale editie. Ben jij een Margriet Winterfair-bezoeker, of ben je er (nog) maar één keer geweest? Deel jouw mening met ons, hoe moet ons evenement er dit jaar uitzien?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de online editie van Margriet Winterfair 2020? Houd dan Margrietwinterfair.nl in de gaten!

Yeah, Margriet is genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons winnen? Stem dan snel!

Marin Noomen

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden