null Beeld

Komt déze bruid uit Married At First Sight je bekend voor? Dat kan kloppen

'Daar komt de bruid...' Zit jij ook wekelijks te smullen van 'Married At First Sight'? Het tv-programma waarin vijf koppels door de weteschap aan elkaar zijn gekoppeld. Om vervolgens met elkaar te trouwen op het moment dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten? En heb je het gevoel dat één van de deelnemers je wel heel bekend voor komt? Dat zou wel eens kunnen kloppen!

Maar liefst 1.500 deelnemers gaven zich dit jaar op voor het programma, in de hoop dat een team van experts hun soulmate zou vinden. Vier experts gingen aan de slag met hun persoonlijke eigenschappen en wensen en maakten op basis daarvan 5 wetenschappelijke matches.

Kennen we die niet ergens van?

Eén van de deelnemers die geselecteerd werd voor het programma was de 30-jarige Milly uit Woerden. Hoewel ze qua aandacht niets te klagen heeft, vertelt ze in het programma te gruwelen van daten. Een opmerking die bij veel kijkers voor vraagtekens zorgde. Want hebben we deze Milly niet al eens in een ander programma gezien?

null Beeld

First date met Sam

Na enig speurwerk blijkt het te kloppen. Milly deed namelijk al eerder mee aan het vierde seizoen van het BNN-programma First Dates. Tijdens dit programma had ze een gezellige date met de 29-jarige Sam. Hoewel Sam graag nog een keer met Milly had willen afspreken, vond Milly hem toch niet leuk genoeg. In een verklaring zei ze later dat ze Sam een lieve jongen vond, maar dat ze bang was om over hem heen te walsen. En dat verbaast ons niets, want ook haar deelname aan Married At First Sight maakt al snel duidelijk dat de Woerdense geen blad voor de mond neemt...

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Voor Married At First Sight is Milly gekoppeld aan de sympathieke 31-jarige ICT'er Joost uit Nijmegen. Het bruidspaar heeft volgens de experts bijna 80% kans van slagen. Schiet cupido deze keer wél raak..?

Lees ook

Ilona kijkt First Dates Hotel: ‘Zij uit Amsterdam, hij uit Rotterdam… Als dat maar goed gaat’

Bron| AD, First Dates

Beeld| RTL

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden