null Beeld BrunoPress/PhotoShot
Beeld BrunoPress/PhotoShot

Kinderen van school prins George in quarantaine door coronavirus

Het coronavirus verspreidt zich als een olievlek, ook in de buurt van de Britse royals. Een aantal leerlingen van de school van prins George (6) en prinses Charlotte (4) zitten nu zelfs in quarantaine.

De kinderen zouden door de school verplicht worden om thuis te zitten, nadat ze symptomen van het virus vertoonden, zo vertelt een woordvoerder van de school tegen de krant The Independent.

Coronavirus in Noord-Italië

De vier leerlingen waren onlangs teruggekomen van een vakantie in Noord-Italië. In het gebied zijn meerdere mensen besmet met het coronavirus. “We hebben momenteel een klein aantal leerlingen dat getest wordt op het virus. Tot de uitslag bekend is, moeten zij - op advies van de overheid - thuis blijven”, laat een woordvoerder van de school weten.

Brief aan William en Kate

De Thomas Battersea-school heeft laten weten dat ze de risico’s net als andere scholen erg serieus nemen en daarom deze maatregel hebben genomen. De ouders van alle kinderen, dus ook prins William en Kate Middleton, zijn inmiddels door middel van een brief op de hoogte gesteld van de thuisquarantaine. “We hebben regelmatig contact om ervoor te zorgen dat belangrijke informatie wordt verspreid. Uiteraard geven we geen commentaar op specifieke gevallen.”

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in

je mailbox?

Schrijf

je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | The Independent

Beeld | Brunopress

Erandi GodinezBrunoPress/PhotoShot

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden