null Beeld

Hóe leuk: Queen Elizabeth zit gewoon op Instagram

Ze mag dan wel al 92 jaar zijn, maar dat betekent niet dat Queen Elizabeth niet op de hoogte is van de laatste digitale ontwikkelingen. De Britse vorstin blijkt gewoon op Instagram te zitten en plaatste afgelopen week zelfs haar allereerste post.

Elizabeth deed dat tijdens een bezoekje aan het Science Museum in Londen.

Handgeschreven brief

Elizabeth opende het nieuwe Smith Centre van het museum door met een druk op een schermknop een foto te delen op het Instagramaccount van @theRoyalFamily. De foto toont een brief geschreven aan haar betovergrootvader prins Albert in 1843.

Volgende generatie

Elizabeth liet verder weten dat het haar wel gepast leek om de Instagrampost te publiceren vanuit het Science Museum, dat ze ‘een pleitbezorger van technologie, innovatie en inspiratiebron voor de volgende generatie uitvinders’ noemt. Ze ondertekende haar bericht vervolgens met Elizabeth R.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Instagram

Foto | ANP

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden