null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Hilarische tekening van zwangere vrouw vliegt het internet over

Als je zwanger bent, kunnen boeken je redelijk voorbereiden op wat komen gaat. Maar dat je niet álles moet geloven wat daarin staat, bewijzen sommige tekeningen uit boeken over het aanstaande moeder- en ouderschap.

Zo doet er nu een opmerkelijke illustratie uit een boek voor moeders in spe de ronde.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Zittende baby

Op de tekening zie je een zwanger vrouw die op een yogabal zit. Naast haar bizar lange arm trekt vooral de baby in haar buik de aandacht. Die zit, net als z'n moeder, met z'n billen naar beneden en benen languit – zijn benen hangen dus in in háár benen. Eh...?

Bedankt, hè

Een andere prent uit hetzelfde boek laat een opmerkelijke bevalling zien. Een vrouw is zojuist gehurkt bevallen van haar kindje: eentje die al wel flink aan de maat is en zelfs 'Thank you' zegt. Eigenaardig, dit boek. Of bedoelt de maker ervan het allemaal met een grote knipoog?

Van baby's tot tandenpoetsen

Dat laatste blijkt inderdaad aan de hand te zijn. De Britse auteur Chris Simpson maakte meerdere van dit soort tekeningen die totaal niet kloppen, maar daardoor wel hilarisch zijn. En niet alleen over baby's, maar bijvoorbeeld ook over relaties, tandenpoetsen, beenhaar en diëten. Een greep uit zijn werk:

Bronnen | Instagram, Twitter

Beeld | iStock

Faye HeijnisGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden